Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maz swojej zony

nie tak latwo

Polecane posty

Gość maz swojej zony

Witam.Jakiś czas temu poznałem kobietę,z która świetnie układa się mi w łóżku.Niestety mam tez zone.Chciałbym zakończyć związek z tamta kobieta,ale jest to dla mnie bardzo trudne.Widząc jej zaangażowanie i radość z lozkowych igraszek(w przeciwieństwie do zony) nie mogę przestać o niej myśleć i doczekać się kolejnego spotkania.Jak to rozwiązać?

Gość gość
poznaj ze soba obie panie i stworzcie trojkat

Gość gość
niemożliwe to jest. moja żona sobą obrzydziłaby mi wspaniały seks. jest ohydna , nie wiedziałem , że straci włosy i zęby po porodzie a zyska na wadze znacznie. dzieciak też jakiś taki nieudany. nie zmartwiłbym się wiadomością o ich śmierci. kocham kobietę poznaną niedawno

Gość maz swojej zony
Wyżej to podszyw.Pytam poważnie.Temat nie jest lekki.Może wypowie się jakaś kobieta?

Gość gość
Jak długo jestescie razem? Jak maja sie wasze sprawy łóżkowe. Teraz tak szczeze odpowiedz sobie, Czy zrobiłem wszystko co w mojej mocy, zeby miec udany sex z zona? Moze czuje sie zaniedbana, nieatrakcyjna? Przygnębiona nadmiarem obowiązków? Chyba, ze po prostu twoja zona jest z tych mało potrzebujacych. Rozmawiałeś z zona szczerze, czego brakuje tobie, czego jej brakuje? Mozesz zaproponować jej cos ciekawego, co kto lubi. Uwierz chłopie, ze nie warto, jesli naprWde kochasz zone, postaraj sie o udane zycie sexualne i zakończ te potajemne spotkania. Jesli stwierdzisz, ze zrobiłeś wszystko, co w twojej mocy, moze terapia lub po prostu zakończyć to małżeństwo, bo to nic dobrego nie wróży.