Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allen

Jaki prezent dać przyjacielowi?

Polecane posty

Gość allen

Pomóżcie: za kilka miesięcy razem z przyjacielem, (w którym się swoją drogą zakochałam, niestety bez wzajemności) robimy 18. Chcę mu dać jakiś naprawdę wyjątkowy i niepowtarzalny prezent. Jest osobą bardzo pozytywną, ma tysiąc marzeń i pomysłów na minutę.Chce pracować w radiu albo zostać biznesmenem. Największym jego marzeniem jest bycie człowiekiem spełnionym, który na starość będzie siedział przy kominku z cygarem i opowiadał o swoim życiu wnukom :D Jest wielkim fanem Emmy Watson, więc wysłałam na jej adres wielką kartkę z prośbą o autograf z dedykacją dla niego, jednak nie łudzę się, że cokolwiek do mnie przyjdzie :D Najlepiej jakby było to coś nad czym muszę popracować, albo wysilić się żeby to dostać. Macie jakieś pomysły? :D A moze Emma bedzie w Polsce, wiecie cos moze? haha

Gość gość
moze po prostu kup piekna bielizne i po skonczonej imprezie daj mu siebie :D

Gość allen
niestety, odpada :D

Gość allen
Albo ma ktoś może tanio sprzedać bilet na Irish Open XD ?

Gość gość
Jesli masz jakiekolwiek wasze wspolne zdjecia jako kolegi i kolezanki to mozesz ulozyc je ladnie w calosc i zamiast albumu zrobic ksiazke ze zdjeciami i opisami zabawnych sytuacji .Moze przy okazji sam sie domysli co do niego czujesz?mozesz zrobic rowniez cos do jedzenia co by wskazywqlo na twoje uczucia np.galaretka w miseczkach a na galaretce serek homogenizowany lub bita smietana uformowana w ksztalcie serca ,zycze milej zabawy .pozdrawiam