Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość598

jak to jest z tym fejsbukiem?

Polecane posty

Gość gość598

jak to jest że wszyscy na tym fejsbuku tacy szczęśliwi, wszyscy mają świetną pracę, studiują, masa znajomych, podróże ???? Można się załamać, jaki to człowiek przy tych wszystkich ludziach beznadziejny jest :o

Gość gość
a tam beznadziejny,ja to sie bardzo ciesze ze maja wspaniala prace,ze jezdza i ze sa szczesliwi.pamietaj ze kideys im sie to skonczy!:classic_cool:

Gość gość
Właśnie. Niby bieda w Polsce, a na fejsie widzę, jak inni po Barcelonach jeżdżą.

Gość gość
napisz mi kto tu jezdzi do Barcelony?

Gość gość
ja sie nigdy nie interesuje co inni robia i gdzie jezdza,mam to gleboko w kiszce stolcowej.😠

Gość gość
Cholera, osoby, które znam z widzenia. jeżdżą po Hiszpanii. Włoszech, Usa, Egipcie, a ja nawet w zakopanym nie byłem.

Gość gość
nie bierz sobie na powarznie Feja!

Gość gość598
to nie o to chodzi że fejsbuk innych jest dla mnie istotny, po prostu wchodzę, patrzę a tam normalna sielanka, wszyscy w szczęśliwych związkach, cudowne dzieci itd. A ja samotna jestem i zastanawiam się jak to jest że wszyscy są szczęśliwi tylko nie ja

Gość gość
w Zakopanym nie bylas?SKANDAL!dlaczego tam nie bylas?i dlaczego nie jedziesz do wloch?

Gość gość
E tam, nie wierz w szczęście co poniektórych. Ludzie na FB nigdy nie pokażą jak płaczą (no, może jakiś 1%) nie piszą jakie mają problemy: mąż zdradza, ciągłe kłótnie, choroby dzieci, czy rodziny ogólnie itp. Każdy pokaze Ci tylko to, czym się cieszy, co nie oznacza że tylko szczęście gości w ich życiu. Wiele osób też zakłamuje sytuację. Znam choćby jedną dziewczynę, która wyzywa się ze swoim mężem, ciągle się kłócą, czasem jedno drugie uderzy, a na FB na zdjęciach ona wstawia ich fotkę i podpisuje: "mój kochany misiaczek". I taka to właśnie "prawda".

Gość gość598
może i tak jest ale i tak mnie to dołuje :( od dziś nie wchodzę na fejsa

Gość gość
Nie bylem. Jestem facetem ;) Tak wyszło, że nie byłem. Zresztą nie chcę mi się już tam jechać. Na wakacjach zawsze siedzę w domu. Mam 24 lata.

Gość gość
ja np.juz wcale nie zagladam na feje.tam sie nic nie dzieje,ludzie pokupowali kamery (co ja nawet nie umiem wypowiedziec ich nazwy) i tak fotografuja ze az sie kurzy.teraz ostatnio jechalam samochodem ze sklepu i widze lezy rower w rowie -no nie moge sie zatrzymac bo mnie ktos potraci,wiec zakrecilam i jade raz jeszcze to moja 40 letnia sasiadka lezy w rowie i fotografuje jakiegos kwiatka(chyba mlecza) no myslalam ze jej kopa w doooopsko dam ze zlosci.i nie minelo duzo czasu a juz zdjecia byly na Fejii.

Gość gość
17:55😍 szkoda ze siedzis w wakacje w domu.jak bys chcial i jestes grzeczny i nie sprawisz problemow to mozemy cie do nas zaprosic?pisze powaznie ,zal mi ciebie.

Gość gość598
a co to, wszyscy Polacy muszą jechać do zakopanego obowiązkowo?? bo ja też nie byłam

Gość gość
Dlaczego żal ? ;) Chodzę do psychiatry za to co jeden miesiąc.

Gość gość
ocay