Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klub dla 30 plus

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj z kumplami mielismy tzw. meski wieczor. Piwko, wodeczka pozniej klub dla ludzi w naszym wieku czyli po 30. Ludzi od groma, wiekszosc kobiet, gapia sie na facetow az czlowiek lekko skrepowany jest. Po 20 minutach mielismy juz towarzysto - same podeszly i zaproponowaly ze nam drinka postawia. Generalnie uwazam ze bardzo latwo kogos poznac a kobiety po 30 to naprawde sa zdesperowane. Moj kolega nawet mial obraczke ale zadnej to nie przeszkadzalo, kleila sie jak mogla.

Dramat... Dobrze, że nie wszystkie... A swoją drogą, Twojemu koledze z obrączką to nie przeszkadzało również, jak domniemam? :P

Gość gość
To jest najgorsze, jak kobieta jest pewna siebie i wyrachowana to zawsze kogos ma. Mam pytanie czy nie wolelibyscie spedzic ten wieczor z jakos sympatyczna ale mnie odwazna czy wrecz niesmiala. Na pewno duzo czekalo az podejdzieie ale wy woleliscie takie wywloki.

Gość M po 30
Żadne zdesperowane

Gość gość 30 plus
Kobiety po 30 wiedzą czego chcą i nie owijają w bawełnę, oczywiście w granicach przyzwoitości i nie używając wulgaryzmów.

Gość gość
Nie chodzi o to ze sa zdesperowane ale ze sie same narzucaja, ja jednak musze upolowac sam, i jeszcze zeby sie lekko opierala. A taka co sama podchodzi to tak jakos dziwnie. Milych i niesmialych nie chcemy ranic bo straszne z nas ... chamy. Ogolnie chodzi mi o to ze strasznie duzo samotnych kobiet bylo.