Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W internecie nie da się znaleźć fajnego, inteligentnego faceta. Sami psychole

Polecane posty

Gość gość

jesli ktos jest malo wymagający co do wygladu, zdesperowany poszukiwaniem ''milosci'' to owszem znajdzie... ale gdy faceta szuka atrakcyjna dziewczyna, ktora szuka kogos kto jest przystojny i interesujacy takze intelektualnie to sie zawiedzie :( po prostu brak mi slow, faceci sa tak beznadziejni, tak prości, zero kultury tylko CZE, CO TAM ? :O jak z tkaim kretynem rozmawiac ?o czym ? o serialach ? masa facetow to żonaci i zajęci :( masa facetow to maminsynkowie i nołlajfy, cale zycie przed ekranem :( masa zboczencow, tylko seksu chca, najelpiej zaraz, proponuja ze podjadą autem, chcą numeru telefonu bo juz sie mogą szykowac :O odpiszesz takim zeby szli do burdelu to sie zacznie, obelgi i wyzwiska :( masa oszustów, daja cudze fotki, sprzed lat ,zdjecia kolegow etc

Gość gość
to straszne:( jak oni mogą chcieć seksu zboczeńcy?

Gość matrixxx
nie wszyscy to kretyni , ale ogromna większość i to samo tyczy dziewczyn , a internet w jednej części spłycił ludzi (w drugiej rozwinął) , bo nie potrafią się odnaleźć w realu jak jesteś atrakcyjna i potrafisz myśleć, to nie powinnaś mieć problemu z facetami

Gość gość
przy okazji: po co atrakcyjnej dziewczynie przystojny facet do rozmowy?

czy pocieszy Cię fakt, że tych internetowych zboczeńców mijasz na ulicy, nawet nie zdając sobie z tego sprawy?

Gość gość
Kobiety nie lepsze są w internecie :D Większość to zarozumiałe szm...

Gość gość
poznałam męża w internecie

Gość gość
No ale 70 procent poznaje sie przez net.

Gość gość
To gratuluję :D

Gość matrixxx
przystojny facet atrakcyjnej dziewczynie jest potrzebny po to , by ona marzyła o nim w sytuacjach , do których dojdzie potem jeśli jej się spodoba , czyli taki facet nie musi , tylko spokojnie czekać aż ona będzie na to gotowa ,a on udawać , że o tym nie myśli

Gość gość
w internecie a da sie poznac fajnej dziewczyny bo one szukaja ksiecia z bajki i wiecznie kazdego mierza z gory tylko dlatego ze sa kobietami i ze przez to im sie nalezy ksiaze

Gość gość
A ja to samo napiszę o kobietach. Same zarozumiałe , z oczekiwaniami typu wysoki, przystojny, wykształcony, dobrze zarabiajacy, potrafiacy tańczyć i Bóg wie co jeszcze. A jak się z taka pogada to usłyszymy " Moge mieć każdego faceta, wiesz ilu dziennie mi składa propozycje?" Robicie wielka łachę a same kim jesteście? Możecie sobie oczywiście czekac długo i twierdzic "najwyżej będę sama" Ale czy to jest sposób na zycie? Brak seksu czy uprawianie go z przypadkowymi partnerami? Brak miłości i przyjaźni?

Gość gość
Autorko, pier/dolisz 3 po 3. Ja jestem fajny i jestem w internecie, tylko trafiam na same tępe dzidy niestety.

Gość Porankowa babcia
Właśnie,tych samych ludzi którzy są na forach randkowych mija się na ulicy.Tylko się o tym nie wie.

Gość gość
same brzydale:O

Gość gość
Znowu marudzenie jacy to źli faceci a ciekawe, że w realu mało, która z was zauważa i docenia tego fajnego normalnego mężczyznę czy chłopaka. Ale oczywiście zawsze to my jesteśmy winni.

dzisiaj większość ludzi, niezależnie od płci, wymaga więcej niż ma do zaoferowania. czytając to forum coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że jakakolwiek forma relacji z drugim człowiekiem musi się opłacać, żeby miała szansę zaistnieć. paranoja.

Gość Daniel 24
Moim zdaniem , skoro jesteś taka ładna i atrakcyjna , to nie powinnaś szukać chłopaka w internecie , tylko wśród twoich znajomości prywatnych i tyle , dziwi mnie to że tracisz czas na internecie .

Gość gość
Bo masz zle podejscie, ja mimo ze w realu nie narzekalem na brak znajomosci przez internet umowilem sie tylko dwa razy. Pisze w czasie przeszlym bo dzisiaj mam zone ale moge Ci kilka rzeczy podpowiedziec. 1. nie kazdy facet lubi czy umie pisac, mi lepiej wychodzi gadka face to face niz przez internet 2. jesli na zywo powiesz jedno glupie zdanie ale oprocz tego setki madrych to wychodzisz na plus, w internecie jedno glupie zdanie w zasadzie konczy znajomosc 3. ja proponowalem od razu kawe ale czesto spotykalem sie ze zdaniem ze na kawki to ja nie chodze albo ze nie mam czasu, - do dzisiaj tego nie rozumiem wolalem szybko przekonac sie z kim mam do czynienia niz klepac miesiacami w klawiature 4. zadanie od facetow zeby byli powazni - dla mnie same internetowe randki sa srednio powazne. wiec moja rada szybko przechodz do realnego spotkania bo to calkiem moze zmienic zdanie o kandydacie, zarowno in plus jak in minus

Gość gość
i dodam jeszcze 5. Umów się z nim szybko na seks - sprawdźcie czy tdo siebie pasujecie, tzn. czy Twoja pochwa pomieści jego członek i czy Wasze zapachy intymne Wam pasuja. Bo jak nie to szkoda zachodu :)

Gość gość
wszedzie sa zboczency

Gość gość
malo jest fajnych facetow.

Gość gość
gość dziś malo jest fajnych facetow. x Skoro lecisz na buraków to Twój problem. Jest wielu fajnych mężczyzn ale wy wolicie lecieć na byle ładną buźkę albo hajs

Gość gość
Lyse paly i torby z Lidla. :)

Gość gość
a poza internetem to sami fajni? to szukaj tam do cholery. a nie tylko zrzędzi taka i jojczy w przekonaniu o własnej wyjątkowości.

Gość Heniuś
Ciągle to samo. "Atrakcyjna szuka atrakcyjnego na portalach" - haha, takie bajki to do przedszkola. Słyszałem kiedyś o babie, która narzekała, że poznaje samych policjantów - później okazało się, że chodziła do klubu przy szkole policyjnej :) Z wami, pasztetami internetowymi jest podobnie. Szukacie na portalach randkowych a potem np. narzekacie, że znaleziona osoba ma konto na portalu randkowym - jest tu kilka takich tematów :) Chcesz mieć realnych znajomych to dlaczego szukasz ich w necie? I ciekawy jest też aspekt wymagań i oczekiwań - na jedną babę na takich portalach przypada ze 20 facetów ale nasza pasztetowa jest zawiedziona, że żadnych książąt z workiem hajsu i zabiegaczogodzin :) Bo przecież fajni, inteligentni ludzie nie mają nic innego do roboty niż siedzieć na takich portalach i dogadzać żeńskim profilom :) I oczywiście nieodłącznym elementem paszteciarstwa jest szukanie przyczyn wszędzie, tylko nie we własnym zachowaniu czy postępowaniu - winni faceci, winne portale, winni politycy tylko nasze pasztetowe księżniczki jak zawsze nieskazitelne, haha :) Nawet moje najmniej atrakcyjne partnerki miały adoratorów i życie towarzyskie, więc prawda jest prosta i brutalna: jak szukasz księciunia na portalach to jesteś pasztetem i tyle. I żeby było jasne, paszteciarstwo to nie tylko wygląd - to stan umysłu i styl życia (a raczej styl nolajfu, heheheheh).

Gość gość
i słuszną rację ma pan przodownik.

Gość gość
Atrakcyjna inteligentna kobieta na portalu randkowym nie ma powodzenia ? Takie kobiety to jak ziarnko złota w rzecze, takie kobiety mają gigantyczną liczbe wiadomosci, mogą siedziec calą noc i przebierac. Na portalach randkowych wiekszosc to laski przeciętne i po prostu brzydkie, przekonane o swojej urodzie, rzekomej inteligencji :O

Gość gość
Serdecznie zapraszam na profesjonalne Forum ogólno-tematyczne KATHARSIS. Znajdziesz tam doskonałą atmosferę, mnóstwo ciekawych tematów oraz dobrą zabawę w pięknej oprawie! Zapewniam, że WARTO! http://forumdyskusyjne y0 pl/ W miejsce spacji wstaw kropki X Pozdrawiam i czekam na Ciebie! (Jest możliwość zareklamowania swojej strony, Forum, Bloga..etc.)

Gość gość
Ja ostatnio poznałem jak na razie wirtualnie kobietę o której spokojnie można powiedzieć że zniewala urodą... i nie widziałem tylko jej zdjęć bo można powiedzieć że widziałem ją na żywo (ona mnie nie), do tego jest mądra, pracowita i bardzo miła, wręcz ideał, podobne ma zainteresowania co ja, podejście do życia tyle że ja jestem przeciętny i przy niej nie będę tą lepszą połówką, nawet jak będziemy się spotykać i będzie chciała kontynuować znajomość po pierwszym spotkaniu (na co za bardzo nie liczę) to i tak muszę mieć świadomość że ona może mnie w każdej chwili zastąpić kim innym bo adoratorów to jej nie brakuje.