Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z trądzikiem, czy znacie ten lek??Pomaga?

Polecane posty

Gość gość

Dostałam od dermatologa nowy lek na nawracający trądzik, jednak opinie na jego temat w internecie są bardzo różne, trochę boję się go stosować, macie może jakieś doświadczenia z tym lekiem? http://nplink.net/IDM5ZVxl

Gość gość
hmm też mam problem z trądzikiem, ale nigdy nie spotkałam dermatologa ( a odwiedziłam wielu), co poleca "lek" bez recepty, który składa się głównie z ziół, które sama możesz sobie parzyć. Czy to pomoże, szczerze wątpię. Z drugiej strony nie stosowałam, ale przeszłam kuracje ziółkową i nic mi to nie dało, nadal nie wiem co powoduje u mnie trądzik. Chyba od tego należałoby zacząć. Jeżeli jesteś młodą osoba, którą spotkał trądzik spowodowany dojrzewaniem, to pewnie takie tabletki pomagają.

Gość gośćIzabella
Ja może nie miałam bardzo silnego trądziku ale też nie czułam się za bardzo komfortowo.W moim przypadku rewelacyjnie spisały sie tabletki IQFACE.Naturaalny skład nie obciążał organizmu.Na efekty musiałam trochę poczekać ale jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
jeśli trądzik się pojawia, to przede wszystkim najpierw powinno zacząć się od diety i ziółek, na przykład pokrzywy, poczytajcie sobie http://tabletkinatradzik.pl/zobacz-jak-stosowac-pokrzywe-na-tradzik/ . Nie wiem, dlaczego większość babeczek jest taka wygodna i tylko łyka kolejne tabsy :/ wątrobę sobie dziewczyny rozwalicie...

Gość gość
polecam benzakne - koleżanka miała aż dziury po trądziku na twarzy i wiecznie jakieś wypryski, po tej maści poprawa była diametralna

Gość gość
Przez ostatnie kilka lat robilam turnee po lekarzach: dermatologach, znachorach, kosmetyczkach i NIC!!! Serio, ilosc zjadanych przeze mnie tabletek i stosowanych preparatow przyprawiala mnie o bol wszystkiego. Ostatnimi czasy zdecydowalam sie na terapie Dersonvalem w Stay Young Studio i w koncu widze jakis wiekszy efekt! Przy okazji okazalo sie, ze dersonoval dziala tez dobrze na opryszczke wargowa, czyli popularne zimno. Jestem na siebie wsciekla, bo zmarnowalam co najmniej kilka lat na bezsensownym lazeniu, omijajac kosmetyczki, a tu zonk! - ich pomoc okazala sie byc najbardziej sensowna

Gość gość
reklama i tyle

Gość gość
Czemu by nie reklamowac czegos, co jest skuteczne? Dersonovalu nie probowalam jeszcze, wiec moze sie skusze, tylko musze poszukac u siebie w miescie.

Gość gość
nie pomaga

Gość gość
A wcale nie. Ja skorzystałam z podpowiedzi koleżanki i poszłąm do tego całego Stay Young Studio. Bylam sceptyczna, ale widze efekt i jest lepiej niz bylo.