Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wakemeup8o8o

rozstanie

Polecane posty

Gość wakemeup8o8o

Jestem w trakcie rozwodu. Mam dziecko. Moj maz byl radykalnym psychopata. Piastuje wysokie stanowisko, duzo zarabiam. Spotkalismy sie na sympatii. On jest dyrektorem finandowym. Przystojny... wysoki...szarmancki... Ja mloda, atrakcyjna. 29lat. Nie mowilam od razu. Na pierwszych dwoch spotkaniach nie mowilam nic. Sieklo nas od razu. To tak jakbym znalazla druga polowke jablka. Druga.... Zaprosil mnie do domu..byl oniesmielony mna. Na trzecim spotkaniu powiedzialam. Prawie sie rozplakal... Zerwal.dwa razy potem. Spotkalismy sie w sobote. Kochalismy sie pol nocy. Dlugo rozmawialismy. Powiedzial mi ze nie ma szans... ze jego rodzice to skrajni katolicy. Ma dwie siostry. Zadne nieohajtane. Mama zaborcza i dominujaca. Od dziecka trzymany krotko. rano nic nie zjadl. Mial powiedziec rodzicom o nas. Ja sie pytam po co skoro sie kochamy... skoro takie zauroczenie... on ze musi... ze chce akceptacji rodzicow. bolal go brzuch ze stresu. Ostatni kontakt o 11nastej. Mial sie odezwac Zblokowal moj telefon Mial zawalczyc A olal jak tylko wszedl do domu. Mam takie mysli ze oni mnie zblokowali. Ze rodzice mu kazali I serce mnie boli Bo za cale sJestem w trakcie rozwodu. Mam dziecko. Moj maz byl radykalnym psychopata. Piastuje wysokie stanowisko, duzo zarabiam. Spotkalismy sie na sympatii. On jest dyrektorem finandowym. Przystojny... wysoki...szarmancki... Ja mloda, atrakcyjna. 29lat. Nie mowilam od razu. Na pierwszych dwoch spotkaniach nie mowilam nic. Sieklo nas od razu. To tak jakbym znalazla druga polowke jablka. Druga.... Zaprosil mnie do domu..byl oniesmielony mna. Na trzecim spotkaniu powiedzialam. Prawie sie rozplakal... Zerwal.dwa razy potem. Spotkalismy sie w sobote. Kochalismy sie pol nocy. Dlugo rozmawialismy. Powiedzial mi ze nie ma szans... ze jego rodzice to skrajni katolicy. Ma dwie siostry. Zadne nieohajtane. Mama zaborcza i dominujaca. Od dziecka trzymany krotko. rano nic nie zjadl. Mial powiedziec rodzicom o nas. Ja sie pytam po co skoro sie kochamy... skoro takie zauroczenie... on ze musi... ze chce akceptacji rodzicow. bolal go brzuch ze stresu. Ostatni kontakt o 11nastej. Mial sie odezwac Zblokowal moj telefon Mial zawalczyc A olal jak tylko wszedl do domu. Mam takie mysli ze oni mnie zblokowali. Ze rodzice mu kazali I serce mnie boli Bo za cale swoje zycie tak mocno sie nie zakochalam...wiem ze on tez.woje zycie tak mocno sie nie zakochalam...wiem ze on tez.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować