Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eunika28

ULEGŁA

Polecane posty

Gość Eunika28

Witam interesuje mnie relacja Pan/Uległa. Może od początku, zaczęłam odczuwać potrzebę bycia uległą jakieś dwa lata temu nie wystarczał mi zwykły sex z moim partnerem. Podniecenie odczuwałam tylko wtedy gdy mój partner był dominujący np. gdy dawał mi klapsy lub gdy robiliśmy to na pieska ale jemu chyba to się szybko nudziło.Dodam również, że chyba nigdy nie miałam prawdziwego orgazmu. Może dlatego iż do tej pory byłam tylko z jednym partnerem, który chyba nie bardzo interesował się moimi odczuciami podczas sexu. Chcę wejść w ten świat. Tylko nie wiem czy to co mnie interesuję to bdsm czy może coś innego. Mam również mnóstwo pytań na które chciałabym aby odpowiedział mi jakiś Pan.

Gość gość
lubisz wykręcanie sutków ?

Gość gość
jesli ulegla tylko wczasie seksu to bdsm jesli na codzien to relacja DD.

Gość PanDominator
pytaj smiało

Gość eunika28
raczej tylko w czasie sexu ale chodzi tez o to że trochę i w życiu.

Gość gość
nie ten dział

Gość eunika28
Interesuje mnie również gdzie szukać takowego Pana. Nie mam w tym temacie zbytniego doświadczenia

Gość eunika28
Tzn. czyli jaki dział

Gość gość
szukasz tam gdzie normalnego tylko piszesz ze jestes ulegla, strony typu Bdsm.pl tylko jesli interesuje cie sam seks a nie zwiazek.

Gość PanDominator
podaj mi swój email 😘

Gość gość
Serdecznie zapraszam na profesjonalne Forum ogólno-tematyczne KATHARSIS. Znajdziesz tam doskonałą atmosferę, mnóstwo ciekawych tematów oraz dobrą zabawę w pięknej oprawie! Zapewniam, że WARTO! http://forumdyskusyjne y0 pl/ W miejsce spacji wstaw kropki X Pozdrawiam i czekam na Ciebie! (Jest możliwość zareklamowania swojej strony, Forum, Bloga..etc.)

Gość eunika28
Dziękuję za odpowiedzi :D PanDominator jeśli chcesz odpowiedzieć na moje pytania to to mój mail edytka03031987@wp.pl jeśli szukasz łatwego sexu to nie pisz bo to że chcę być uległą nie oznacza że jestem łatwa pozdrawiam :)