Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetka  1990

Jestem bezrobotna ponieważ...jestem leniwa ! Nie chcę mi się pracować

Polecane posty

Gość gość
chyba mowisz o nastolatkach ,ktore nie maja nic na głowie..bo rodzice utrzymuja.Ty mnie do nastolatek nie porownuj bo ja mam dom ,dwoje dzieci i jestem już w tym wieku że trzeva byc ciut poważnym i odpowiedzialnym.czlowiekiem.s

Gość gość
15,41,a za co Ty żyjesz?..z nieba Ci kapie?..żebrzesz,czy kradniesz..a może jesteś tak pusta że poleciałaś na kase jakiegoś dzienego pustego kolesia..a może kiełkami sie żywisz?hmms ja byłam teraz 2 mce bez pracy i już wariowałam..bo faktury musiałam telefonicznie przesuwać terminy spłaty.Ale ty długo juz tak w tym domu sie lenisz?W sumie jaknie masz dzieci i sama domu nie prowadzisz ,to Ci zależy.s

Gość gość
15,41,a za co Ty żyjesz?..z nieba Ci kapie?..żebrzesz,czy kradniesz..a może jesteś tak pusta że poleciałaś na kase jakiegoś dzienego pustego kolesia..a może kiełkami sie żywisz?hmms ja byłam teraz 2 mce bez pracy i już wariowałam..bo faktury musiałam telefonicznie przesuwać terminy spłaty.Ale ty długo juz tak w tym domu sie lenisz?W sumie jaknie masz dzieci i sama domu nie prowadzisz ,to Ci zależy.s

Gość gość
gość dziś xxx przestań rozmawiać sama ze sobą i uciekaj do garów zrobić dzieciom obiad, a nie siedzisz tu i pitolisz od rzeczy 🖐️😴

Gość gość
Obiad to sie gotuje do południa i my jesteśmy dawno po obiedzie spojrz ktora jest godzina"!!i nie pitilisz ok?..fuj kto Cie takich odzywek nauczył .zero kultury tak sie wyrażać.Mam czas bo syn jeszcze z pracy nie wrocił wiec czekam z obiadem.Mam w kuchni takie doświadczenie że pitrafie trzy czynnosci wykonywać jednoczesnie ,no ale to moje lata praktyki.:-)s

Gość gość
2 miechy bezrobocia i już na rachunki nie starcza? To kiepściutko. Może zajmij się tym gotowaniem lepiej zawodowo albo synka kasuj za obiady to będzie Ci się lepiej wiodło ;-) Odpowiadając - miał mnie kto utrzymywać i nadal ma. A pusta to Ty jesteś skoro piszesz takie bzdury 🖐️

Gość gość
,16,34,a kto ci powiedział że mi nie starcza?..już mam nową super prace..a przez te dwa miesiace kożystałam z tego co odłożyyłam wczesniej.Warzywa sama sadze wiec mam swoje i oprocz tego dorabiam wykonujac usługi w zwiazku z zawodem.Ja tylko napisałam że dla mnie liczy sie kazdy rodzaj pracy i nigdy nie wybrzydzalam.Ja nie moge sobie po zwolic na okres bez pracy bo mam dzieci...i nawet teraz wolałam znaleźć nową niż siedzieć pił roku na zasiłku,coć mi przysługiwał.s

Gość gość
nie korzystam zasiłku!,bo wole pracować.s

Gość gość
Jak ktoś lubi pracować to spox :-)

Gość gośćmmd
Rozbawiło mnie to zdanie, wybacz, "s" :) " ja mam policealne matura oraz kurs i staż,ja pochodze z rodziny wykształconej "