Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka000000

pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy,będę miała synka :)

Polecane posty

Gość stokrotka000000

uściski dla Was

Gość gość
synka srynka :O bleee

Gość stokrotka00000
heheheh,wiedzialam ze na tym forum innej odpowiedzi nie dostane ,z roku na rok coraz wiecej chamstwa,tak synka srynka dupinka ,

Gość gość
to po kij tu piszesz? idź się jarać na inne, bardziej kulturalne forum :classic_cool:

Gość gość
Gratuluję :-) sama jestem mamą rocznego łobuza :-) pozdrawiam

Gość gość
bo to dział "ciąża,poród..." ,ide się jarać gdzie indziej,ale sie podjarałam zaraz dojde jejku ,a Ty dalej myśl ze jestes fajna/ny ;d

Gość gość
Gratki :) ja marzę o córce :)

Gość gość
Gratuluję:)))mój ma juz 2latka:)

Gość gość
też chciałąm córkę,ale okazało sie ze bedzie synek,jestem w 20 tc ,maly waży 320 gram,i wyglada na to ze wszytsko jest okej :)

Gość gość
Gratuluję bobaska :D w przyszłości też będę miał mam nadzieję :)

Gość gość
super ja mam trzech ;-) pozdrawiam cię cieplutko :-)

Gość gość
gość 21:00 jak mają twoi synowie na imie? :)

Gość gość
Gratuluję:-)ja mam dwóch synkow i córeczkę:-)i chciałabym jeszcze jedno najlepiej plci żeńskiej ale syneczek tez mógłby byc:)

Gość gość
Synkowie są super, gratulacje :)

Gość gość
A wiecie co? Czytałam ostatnio ze jest udowodnione naukowo ze synowie sa bardziej do matek przywiązani niz córki i wbrew pozorom matka bardziej będzie kochana syna niz córkę troche krzywdzące ale cos jest w tym

Gość gość
Ma mam Dwoch z******tych synow.W zyciu nie chcialabym zadnej puszczalskiej dziewuchy.

Gość gość
Wspolczuje, caly koszmar ciazy, porodu a potem co po nim wszystko przed toba... A jak ten slodki bobasek zmieni sie w nastolatka to poznasz co to pieklo...

Gość gość
Bo pewnie sama bylas puszczalska i boisz sie ze corka moglaby to po tobie odziedziczyc... Jaka matka taka corka :P

Gość gość
Ja mimo młodego wieku nie wyobrażam sobie zycia bez mojego kochanego synka potrafię siedziec na łóżku godzinę i patrzeć jak śpi

Gość gość
Bez przesady kobieto.mam dwóch synów starszy ma 16 lat i jakos jest normalnym inteligentnym chlopakiem a nie jakimś chuliganem kurde.wychowalam go na dobrego człowieka który szanuje innych ludzi to ze twoje dziecko takie jest nie znaczy ze musisz dziewczynę straszyć idź w cholere

Gość gość
Współczuję, Na pewno będzie rozwrzeszczanym fleja z wiecznym glutem pod nosem i objawami adhd, który będzie tylko podrajcowany autami, biciem się i bieganiem w kółko. Ale matki w tych małych zasrancach widzą cuda świata. Okropne jest też wycieranie ich obsranych jąder fuj coś oblesnego. No i oczywiście wieczne problemy wychowawcze. Plujcie sięile chcecie ale takie są fakty

Gość gość
Sory ale problemów wychowawczych nie miałam z synem.skonczyl dobre studia ma fajna prace wybudował dom z zona i właśnie niedługo zostane babcia.problemy miałam za to z corka.wiec nie mierz wszystkich jedna miara

Gość gość
Zapraszam do oddzialow psych.gdzie durne dzuewuchy leja sie i bluznia.nie chodza do szkoly no dupa beda zarabiac.

Gość gość
Dziewuchy sa okropne.puszczalski e i zero oglady.

Gość gość
Podobno psychologowie twierdzą że upodobania kobiet co do płci dziecka wiążą się silnie z przezyciami z dzieciństwa i kobiety, z rodzin w których dominował ojciec i kobiety nie za bardzo szanowane wolą miec synów a z kolei kobiety wywodzące się z domowego ciepła stworzonego przez matki, gdzie kobiety były szanowane wolą mieć córki. W moim przypadku się sprawdza i męża w sumie też, oboj***ardzo chcieliśmy mieć córkę i mamy. Drugiego dziecka nie chce, mąż to jakoś w ogóle napatrzył się na swojego bratanka i nie chce syna

Gość gość
bleee żadnego "synka" jakoś dziwnym trafem 90% lasek marzy o córce (zwłaszcza jeśli już ma syna)

Gość gość
21:39 słyszałam że twoja stara też się puszczała i miała zero ogłady :O co oczywiscie tobie przekazała w genach :D

Gość gość
Ma 16 lat, poczekaj jak dostanie dowod jak mu odwali, ze jaki dorosly niby jest teraz...