Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna którą sobie upatrzyłem

Polecane posty

Gość gość

mówi że jest lesbijką. jak ją przekonać do normalności?

Gość gość
do normalnosci ? uszanuj jej wybór i zostaw ja w spokoju ;)

Gość gość
Pewnie sie jej nie podobasz i dlatego tak mowi

Gość gość
wątpię, żebym się nie podobał. jeszcze nigdy mi nikt nie odmówił. nie ma też raczej chłopaka, sprawdziłem. hm, nie ma żadnego racjonalnego podejścia, dla którego udaje, że na mnie nie leci. może rzeczywiście myśli, że jest lesbijką?

Gość gość
Jesli naprawde jest lesbijka to do jakiej normalnosci chcesz ja namowic Dla niej to wlasnie teraz jest normalnosc

tylko szczera rozmowa pomoże ci wywnioskować czy mówi prawdę, zapytaj dlaczego fascynuje się kobietami, co sprawiło, że mężczyźni nie są w jej typie?

Gość gość
no cóż, cieszę się sporym powodzeniem, mam dobrą pracę, chodzę na siłownię itd. każda kobieta pragnie prawdziwego mężczyzny, pewnie wmawia sobie, że jest lesbijką, ale kiedyś dozna uzdrowienia z tej swojej chorej fanaberii:) chciałbym w tym mieć swój udział, szkoda dziewczyny, żeby się zamykała w jakichś schizofrenicznych urojeniach poza tym mógłbym jej pomóc, znam dobrego seksuologa

Gość gość
Ja pierniczę autorze nieźle ograniczony jesteś skoro uważasz,że można ją "nawrócić". Może zastosuj jeszcze takie drastyczne metody jak elektrowtrząsy kiedyś twierdzono,że ponoć działają :O

Gość gość
może miała jakieś przykre doświadczenie np. gwałt lub próba gwałtu? w takich chwilach kobiety wolą sobie wmówić, że są lesbijkami, bo normalne relacje seksualne stają się obciążone traumą. musisz być taktowny

Gość gość
Czytając was utwierdzam się w przekonaniu, żę Polacy to ciemnota aż wstyd.... orientacji się NIE WYBIERA! ty sobie sama WYBRAŁAŚ że lubisz facetów? dlaczego cię fascynują mężczyźni, a kobiety nie? co sprawiło, że kobiety nie są w twoim typie? Nie ma na to normalnej odpowiedzi, bo orientacja nie jest wybieralna

Gość gość
Sam się udaj do specjalisty skoro nie potrafisz przyjać do swojego pustego łba ,że ktoś może mieć inną orientację. Choćbyś wyglądał jak Apollo nie będziesz pociągający dla lesbijki!

Gość gość
" Może zastosuj jeszcze takie drastyczne metody jak elektrowtrząsy" nie, nigdy bym jej nie skrzywdził:) czasem wystarczy parę wizyt u psychologa by człowieka wyciągnąć z błędu

Gość gość
Takich bredni dawno nie czytałam :D skąd ty swojej mądrości bierzesz?

Gość gość
dlaczego cię fascynują mężczyźni, a kobiety nie? x x x x x pociąg kobiety do mężczyzn jest naturalny i zdrowy. niestety media i lewica robi wszystko, by zamieszać w głowie.

Gość gość
Ale z jakiego bledu?Dla niej to ty jestes w bledzie

Gość gość
pogódź się z tym,że nie każda ma kisiel w majtkach na twój widok

Gość gość
tu lata taka jedna aseksualna. ją też zabierz na terapię:O

Gość gość
To jakis zapatrzony w siebie narcyz ktory mysli ze kazda na niego poleci Jego ego nie moze zniesc ze ze mu sie jakas oparla

Gość gość
no właśnie widzisz... każda ma:) jestem typem faceta, który wybiera kobiety, nie one mnie:) ona jest naprawdę fantastyczna, nie wiem, dlaczego ubrdała sobie jakieś aberracje. ma koleżankę, z którą chyba żeby mi coś udowodnić? całuje się w usta na przywitanie i pożegnanie. :)

Gość gość
To jakis zapatrzony w siebie narcyz ktory mysli ze kazda na niego poleci Jego ego nie moze zniesc ze ze mu sie jakas oparla " nie w tym rzecz, po prostu nigdy nie miałem z tym problemu:) to niesamowite, jak ona potrafi ukrywać te emocje, gdy ze mną rozmawia:) jej opanowanie sprawia, że jeszcze bardziej mnie pociąga...

Gość gość
A moze gdy z toba rozmawia nic nie ukrywa bo ja nie pociagasz Wbij se w koncu do tego lba ze tak moze byc

Gość gość
no własnie, może nie jestes w jej typie. tylko skąd to kłamstwo z byciem lesbijką, czy ona nie ma wstydu? kolejna fanka tvnu? ja bym sobie ją odpuścił, pewnie głosuje na palikota:O

Gość gość
A co miala wymyslic zeby sie odczepil? Ze jest gejem?

Gość gość
wiecie co mi przyszło do głowy?:) a może one udają, że są razem, żeby poderwać mężczyzn:) dwóch naraz w łóżku jeszcze nie miałem, nie mam nic na przeciw:) to jedyne rozsądne wytłumaczenie szopki, jaką odstawia z tą koleżanką

Gość gość
Napewno udaja Lec sprawdz Tylko cicho-sza

Gość gość
mam takie fantazje, żeby ją przelecieć w windzie w budynku, w którym pracujemy. nie mogę się doczekać, kiedy mi ulegnie:)

Gość gość
pomarz se pomarz marzenia sa za darmo

Gość gość
nawróć się na facetów, trollu

Gość gość
ha ha

Gość gość
Skąd wiesz, że pociąg kobiety do mężczyzny jest naturalny, a już pociąg kobiety do kobiety nie? To co powiesz biednym zwierzaczkom, które są homoseksualistami? idźcie do psychologa? To że czegoś jest mniejszość w przyrodzie nie oznacza nienaturalności, powiedz to blondynom z niebieskimi oczami (rodzą się coraz rzadziej, a najczęściej w krajach skandynawskich - szczególnie Finlandia), leworęcznym (reprezentuję tą grupę :)), czy komukolwiek innemu, który się trochę odróżnia... To nie lewica i media wyprały wam mózgi, raczej prawica, bo przestaliście logicznie myśleć. Nie muszę oglądać niczego, żeby samej rozumieć, że ludzie mają prawo uprawiać seks z kim im się podoba, dopóki nie krzywdzą innych. A wy się uparliście na ten seks jak osły :D tobie może zajrzyjmy do łóżka, co tam ciekawego znajdziemy? nienaturalnego? słynne bdsm? ale jak się można bić w czasie seksu, seks polega wyłącznie na wkładaniu członka (gwoli ścisłości: mężczyzny do pochwy kobiety) RESZTA JEST NIENATURALNA!