Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdalena10

Mam siebie dość.

Polecane posty

To co teraz napisze wyda wam sie chore. Ale tak, mam kompleks wzrostu- mam 173 cm wzrostu, czasami mam ochotę się zabić. Nie mogę patrzeć w lustro, ciągle z góry zakładam ,że nigdy nie znajdę chłopaka. Jestem tak zakompleksiona ,że nie moge sb z tym radzić :(

Gość gość
A ile masz latek ?

mam 15 lat ;( nie rosnę od roku, no może centymetr, w styczniu tamtego roku miałam 172cm.. jestem załamana

Gość gość
Dużo jest niskich dziewczyn w Twoim wieku :D a poza tym niskie dziewczyny fajnie się przytula ;)

Gość gość
A tam kochana ;) ja mam 175 cm , faceta 187 cm a na powodzenie nigdy nie narzekałam. Teraz może Ci się wydawać ,że jesteś wysoka na tle swoich rówieśniczek ale zobaczysz,że w dorosłym życiu wcale nie będziesz się wyjątkowo wyróżniać.

Gość gość
Ile wzrostu mają twoi rodzice ?

Masakra, może masz rację- zapewne to przez to ,że polska to kraj jakby nie patrzeć niższych ludzi. A ja czuję się w nim jak zagubiona, we mgle żyrafa :(

Gość gość
jeszcze dwa cm i startuj do modelingu. co ty sie dziewczyno przejmujesz. ja to mam powod do kompleksow - jestem karaczanem 155, grubymm nozki krotkie i krzywe jak u kaczki. masakra. ty sie ciesz ze swojegok wzrostu,

Gość gość
Taaa, lepiej żeby laski miały po 180 cm wzrostu. Jakie to naturalne. Ja mam 177 i jestem facetem, nie narzekam na swój wzrost.