Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są na tym forum bogaci ludzie z Warszawy ? Skąd macie kase na apartamenty ?

Polecane posty

Gość gość

ogladam sobie na google ulice Inflancką, domy w Wilanowie, Konstancinie, Aninie, apartamenty na Mokotowie, Woli... skad wy macie kase na te mieszkania ? kradniecie ? po znajomosci z ksiedzem, burmistrzem, wójtem, biznesmenami ciemne biznesy robicie ? czy wszystko to wlasnosc banków a wy splacacie harujac w korpo po 12 godzin?

Gość gość
ze złodziejstwa i krętactw a co myslales? uczciwych bogaczy to jest w polsce z 10% reszta to typy spod ciemnej gwiazdy

Gość gość
bogaci są po bogatych tak mi się wydaje biedny który z biedy wyszedł zawsze będzie biedny są wyjątki ale rzadkie taki dzieciak bogatych ma perspektywy znajomości kasę na rozruszanie interesu wiedzę nie tylko intelektualną ale i praktyczną i ze słyszenia bo obraca się wśród bogatych biedny nie ma takich możliwości nawet jak by się starał bo zazwyczaj do bogactwa to się pokoleniowo dochodzi

Gość gość
kombinuja

Gość gość
'skad wy macie kase na te mieszkania ? kradniecie ? po znajomosci z ksiedzem, burmistrzem, wójtem, biznesmenami ciemne biznesy robicie ?' nie mierz innych swoją miarą, kundlu :) zastanawiaj się dalej, pa pa.

Gość gość
z tych nowobogackich spory procent wywodzi się z kasty biurokratów

Gość gość
Lody robia

Gość gość
Ja nie mieszkam w ogrodzonym bloku, ale mam taką znajomą i ci powiem, ona jest biurwą jak i ja, zarabia do reki 2400, jej facet ma jakies biznesy, ma jakas firme z ogrodnictwem zwiazaną, nie ma zadnego wyksztalcenia, nie wiem czym sie ta ich firma zajmuje, wygrali przetarg w jakiejs wsi pod miastem i kupili za to mieszkanie 120 metrow, tyle ich bogactwa, audi na kredyt, wszystko na kredyt. Inna znajoma ma luksusuwe mieszkanie z mezem, ale co z tego jak jest zadluzona po uszy na 20 lat !!! Poza tym nie zapominaj, ze wiele z tych mieszkanstoi pustych, wynajmują je firmy dla pracownikow, mieszkaja w nich obcokrajowcy, politycy i ich rodziny etc W Warszawie jest wiekszy odsetek bogatych, ale reszta ludzi jest taka jak w innych miastach, tez są dziady ktorzy wszystko kupują w biedronce, ktorzy jezdzą bez biletu bo ich nie stac, ktorzy kupuja papierosy od ruskich za 5zl itp