Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna strasznie przytyła, co robić?

Polecane posty

Gość gość

Jestem ze swoją dziewczyną od ponad 2 lat. Gdy poznałem ją miała figurę modelki. Teraz strasznie przytyła. Waży ponad 75 kilogramów przy 170 cm. Przestała mnie podniecać. Kocham ją i nie chce się z nią rozstać. Co mam zrobić, żeby zmusić ją do odchudzania? Mówiłem jej to kilka razy, ale jak grochem o ścianę

Gość gość
zapytaj wprost co sie dzieje, ze przestala o siebie dbac... powiedz, ze kochasz ja ale zdowiej jest byc szczuplejszym...

Gość gość
Na kobiety dziala jedynie to co powiesz jasno i dosadnie, jestem kobieta i ja chcialabym zeby moj facet powiedzial mi jasno, ze cos sie zmienilo na gorsze. Zalezy mi na nim wiec chcialabym to naprawic.

Gość gość
Zapiszcie się razem na basen, na siłownie. Samemu czasem ciężko się przełamać :)

Gość gość
To nie musi być jej wina. Taki wzrost wagi może sugerować np. problemy hormonalne z tarczyca. Zacznijcie od badań.

Gość gość
Taa tarczyca :D każdemu tu o tym mówicie ale 90% ludzi jest gruba,bo się obżera i tyle. Żadna filozofia.

Gość gość
To tylko 1 z opcji. Jeśli w ciągu 2 lat dorosła jak mniemam osoba nagle mocno przytyła, to coś może być na rzeczy.

Gość gość
Oczywiście rzucić :) - kilka takich tematów tu było w ostatnich dniach, po co więcej bredzić? Jesteś takim ogierem że na pewno szybko znajdziesz nową modelkę, a ona się roztyje z bezsilnosci.

Gość gość
ja mam tarczyce , biore tabletki anty i jestem chuda, fakt problemy z hormonami powoduja, ze latwo sie tyje ale wystarczy o siebie dbac i sie nie obzerac, tym bardziej jak sie ma takie sklonnosci

Gość gość
A moja matka dostała udaru: w ciągu dwóch lat zajmowania się nią przytyłam 15 kilo. Musialam zmienić tryb życia na siedzący, nie było mowy o spacerach, ruchu, nie było pieniedzy na zdrową żywność, a poza tym wszystkim: nie miałam zupełnie głowy do takich rzeczy, bo martwiłam się o moją rodzinę. Owszem, w pokoju przy mamie niby mogłam zrobić serię brzuszków i mogłam pewnie wyszukać w necie jakieś przepisy z otrębów owsianych, ale zupełnie nie miałam do tego głowy. Strasznie ze mnie spasła i leniwa świnia co nie?

Gość gość
powiedz jej to.a jesli nie ma skutku zacznij ogladac sie za laskami, nie komentuj tylko sie oglądaj. Dziwie sie kobietom ze zapuszczaja sie niemiłosiernie a potem jęczą na kafe ze facet zdardza albo odszedł do innej