Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham Polskę i Polaków.

Polecane posty

Gość gość

Gardzę emigracyjnymi śmieciami, ktorzy nas, Polaków oczerniają. Jestem za PO ale zawsze z PiSowcem wypije wódeczkę, bo to mój polski brat. Tych szmat z emigracji sie wstydzę. RoUmiecie. Gardze wami polskojezyczne posrance. Sprzedaliście swoj kraj, narodowość, historie i kulturę za kilka funtow badz euro. Szczac na was.

Gość gość
A co myślisz o emigrantach z pasji. którzy kochają Polskę ale zechcieli mieszkać w innym kraju nie ze względu na pieniądze tylko zainteresowanie danym krajem. czy według ciebie oni także są takim gównem jak UKi.

Gość gość
Tacy ludzie sa dla mnie inspiracja i powodem do dumy.

Gość gość
Tylko takich Polakow jest garstka.

Gość pani prrofesorr
mnie to tak twoja pogarda obchodzi jak zeszłoroczny śnieg :D sam sobie wystawiłeś opinię,przyznając się że gardzisz ludźmi :D chyba zbiorę te wszystkie twoje wypociny,którymi raczysz to forum i napiszę pracę doktorską jako zjawisko socjologiczne " pogarda wzgardzonego" no bo chyba ktoś pogardził tobą,kiedyś tam w przeszłości bliższej lub dalszej,prawda?

Gość gość
Taka z ciebie profesor jak z koziej dupki trąbka :) droga pani do swoich wniosków doszłaś pewnie korzystając z jakiegoś podręcznika dla łanteligentnych studentów :D tyle tylko ,że jak widać nie zrozumiałaś jego przekazu. Jednak można gardzić kimś takim jak ty droga pani, raz bo obraża Polskę i Polaków dwa, bo ma czelność szukać pośród nich znajomych oraz spędzać czas z tymi przez nią wyśmiewanymi a trzy, bo zwyczajnie pisząc po Polsku , wyżej srasz jak duuupę masz :)

Gość gość
Bardzo trafny opis profilu psycho-intelektualnego polskojęzycznego posranca z emigracji

Gość gość
a co ty zapyziały kmiotku wiesz o emigracji?

Gość gość
Wiecej na pewno niz ty posrancu emigracyjny.

Gość pani prrofesorr
gość dziś Taka z ciebie profesor jak z koziej dupki trąbka usmiech.gif droga pani do swoich wniosków doszłaś pewnie korzystając z jakiegoś podręcznika dla łanteligentnych studentów smiech.gif tyle tylko ,że jak widać nie zrozumiałaś jego przekazu. Jednak można gardzić kimś takim jak ty droga pani, raz bo obraża Polskę i Polaków dwa, bo ma czelność szukać pośród nich znajomych oraz spędzać czas z tymi przez nią wyśmiewanymi a trzy, bo zwyczajnie pisząc po Polsku , wyżej srasz jak duuupę masz x x a to w którym słowie obraziłam Polskę i Polaków i gdzie napisałam że jestem emigrantką ????? i pośród kogo szukam znajomych ??? pomyliłeś się chłopcze,jestem Polką mieszkającą w Polsce :D mój nick nie musi świadczyć o tym kim jestem, profesorem czy rolnikiem :D złym psychologiem jesteś