Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochana w kolezance z pracy, pomozecie? cz.2

Polecane posty

Gość gość
Mam ochotę na bliskość z kobietą mimo że sama nią jestem

Gość gość
gość dziś Rozumiem, rozumiem, ale ciekawą rozmowę chcę tu chcę prowadzic i no...wyczucia nie masz ;)

Gość gość z UK
gość dziś - w sumie moja rana jeszcze dość świeża - jakoś pod koniec grudnia zerwała nasza przyjazn(??) i od tego czasu cierpię. Można powiedzieć ze od marca już lepiej się czuje ale kiedy ją przypadkiem spotykam to znowu mi się przypomina a teraz to nawet sobie cześć nie powiemy :/ :( Rebecca - może się odważę i opowiem więcej niedługo ale trochę nieśmiała jestem zreszta nie chce nikogo zanudzać ;)

Gość gość
gość dziś Że mało czasu poświęcam, nie zwracam uwagi To do nastepnego razu, postaraj sie bardziej... Moja Damo

Gość gość
Ale mi tak ciężko! Milion innych spraw mam na głowie

Gość BezNadzieja22222
rebecca12666 dziś tabletki na odkochanie, dobre, dobre ...hehe - ciekawe czyj to patent ...

Gość gość
Nie sam ze soba, bo tu conajmniej jest 3 gosci w tym czasie

Gość gość
_:) Rebecca działają te tabletki ? Bo ja ostatnio nie spokojna chodzę może bym łyknęła ze dwie zobaczyła czy działają tylko nazwę bym prosiła :) gość z uk daj spokój nie będziesz zanudzać :) jak Ci się lżej zrobi na duszy wal :) dobrze ze ja swojej byłej nie spotykam bo bym się nie wyleczyla z niej .. Rebecca weź tam się w garść :) głowa do góry banan na twarzy może jakieś spotkanie z piękna panią Ci się przydarzy :)

Gość BezNadzieja22222
dobrze, no niech chociaż na amnezję selektywną ;) x gość dziś ja też bym chciała, ale tylko tę moją :) chciałabym ją doprowadzić do szaleństwa .....wgrrrr

Gość BezNadzieja22222
Właśnie Alex, gdzie jesteś, już grubo po 21 a sprawozdania nie ma, wszyscy na Ciebie czekamy :)

Gość BezNadzieja22222
rebecca12666 dziś nie no daj spokój :D ....chyba nie jesteś taka szybka, chyba że częściej do tej pani dr chadzasz.....

Gość gość
_:) Rebecca wiesz co .. Lepiej porozmawiać z kimś takim który przezywał to samo .. Żaden lekarz Ci nie pomoże bo nie wie jak ma się zachować mimo ze to lekarz . A oprócz pani doktor rozmawiałaś z kimś o tym ?

Gość gość
Ciekawe gościu, który nazywasz mnie Damą to faktycznie Ty ;)

A gdy powiedziałam ze jest starej daty i nie zrozumie to ona sie obraziła na chwile. Chyba nie powinna ? Byłam kilka razy. Nikim innym nie gadałam o tym i nie pogadam, oni nie zrozumieją

Gość gość
gość dziś Ciekawe gościu, który nazywasz mnie Damą to faktycznie Ty Mozemy zrobic test, jestes gotowa? Podaj moje inicjaly

Gość gość
_:) albo że to takie chwilowe i samo przejdzie ..

Chodziło mi bardziej o to żeby ustalić czy moze mam urojenia i odbieram sygnały których nie ma. Wg niej skoro czułam ze inaczej mnie traktuje to tak było w istocie.

Gość gość
gość dziś Eee nieee ;p lepiej nie, bo jak to nie Ty to się wkopię ;) coś innego wymyśl ;p

Gość gość
_:) No to focha strzeliła :) rebecca ja Cię mogę wysluchac jak na spowiedzi .. Czemu z góry zakładasz że nikt Cię nie zrozumie ?

Gość gość
_:) goście od damowania może jakieś nicki sobie założycie ? Np Moja Damo i Twoja Dama :)

Gość gość
Nie sadze ze my to my ;) ale poudawac mozemy Moja Damo. Test nr 2 wymysl ty

Gość gość
To może hmm...duża różnica wieku jest między nami? Która z nas jest starsza?

Gość gość
_:) tak Rebecco :) My wiemy w końcu dzięki Tobie nasza gospodynią się tutaj serial rozgrywa:)