Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochana w kolezance z pracy, pomozecie? cz.2

Polecane posty

Gość gość
Znaczenie pejoratywne.

Gość BezNadzieja22222
gość dziś a ja chcę, żeby przyjechała :( na razie mozolnie dobieram się do miodziku, próbując kruszyć pancerz, w którym się chowa ....

Gość gość
_:) beznadzieja ja tak miałam ..

Gość gość
Asa, do Pana odpowiedz.

Gość Crazy75
Dzieki pepek :-) Dobrze :-) Bede wdzieczna Beznadziejko jak cos znajajdziesz... Uwielbiam poezje najbardziej ta nie znana... Pisalam swego czasu pamietniki z podrozy takie max na 50 str. , ale to bylo najczesciej malowanie slowem a nie cos wyjatkowego jak poezja... Szacun :-) Alex powinna juz wrocic z tych korepetycji . Baha co z Toba ? ;-)

Gość Crazy75
Kiedys... jak bylam bardzo mloda... podrywala mnie kobieta tak kolo 40... Wtedy nawet mi do glowy nie przyszlo, ze mozna ... Pokochac kobiete.... Ona nie byla Polka... przestraszyla mnie wtedy... Teraz jest mi wstyd, ze tak sie zachowalam a nie inaczej :-( Patrze ze swojej perpektywy i widze, ze wtedy zachowalam sie jak gowniara, kyira zreszta bylam....

Gość gość
Do Pana i mojej wypowiedzi z 21:30 i 21:42 Określenie mieszczuch to raczej nic dobrego. Sama mieszkam w powiedzmy małym mieście i ostatnio miałam wątpliwa przyjemność zawitać do dużego miasta. Po 5 godzinach doszłam do wniosku, ze nic dobrego tu nikogo nie spotka. Niieee, no chyba, że anonimowość. Tak. O realacje międzyludzkie będzie gorzej.

Gość gość
_:) crazy a ile wtedy miałaś lat ? Rebecca nie pij co Ci to da ?

Gość BezNadzieja22222
gość dziś jak się zachowywałaś wobec niej ? x tak się złożyło że nasze drogi się rozeszyły z przyczyn zawodowych, ale jesteśmy w kontakcie, bardzo rzadko, ale jednak. To znowu dużo ode mnie starsza kobieta, ale nie połapałam się na czas i byłam całkiem normalna. Teraz staram się być miła, na ile mogę, bo mam wrażenie, że cierpi.

Gość Crazy75
Czesc Rebbecca :-) czuje sie wezwana :-) przepijam z Toba lampka czerwonego :-) Jak Ci mibal dzien ? :-)

Gość gość
gość dziś Jaki humor bedziesz miala jutro Moja Damo? Usmiechnij sie tylko, to mi wystarczy... Tylko tyle? Co tak mało? Niech Ci będzie ;)

Gość Crazy75
Beznadziejko ...ucieklam od niej jak od potwora :-( Teraz widze jak musialo to wygladac z jej perspektywy :-( Pepulku... bylam dzieciakiem :-) Mialam 21 lat. Nic nie wiedzialam o zyciu :-(

Gość gość
22:00 Wiocha Zap**dziajewo czy Kraków, wsio rawno? Jakoś w to nie wierzę.

Gość Crazy75
Ludzie ! Dajcie juz spokoj z ta wiocha i mieszuchami, nie liczy sie to gdzie mieszkasz a to co siba reprezentujesz. Co masz w glowie i przede wszystkim w sercu!!!! Rebbecca jak kolwiek banalnie to nie zabrzmi jestem z TOBA- cala soba !!!!

Gość gość
_:) beznadzieja jak się zachowywalam? Hmm jak tchórz . Tak dobrze to określiłam zachowywałam się jak tchórz . Robiłam wszystko żeby w jakiś sposób mnie znienawidziła przestała mnie darzyć tym pięknym uczuciem . Byłam nie uprzejma wobec niej . Wiem że źle robiłam no ale teraz to mogę naprawić , bo wiem że nic się nie zmieniła w stosunku do mojej osoby . Wiem że dalej mnie kocha .. Nie będę pisać tu szczegółów ale wiem o tym.

Gość gość
_:) crazy miłego picia ..

Gość gość
Alex, napisz slowko chociaz.. Żyjesz???

Gość BezNadzieja22222
gość dziś no właśnie, a u mnie, o ile dobrze sobie składam te wszystkie detale, to czysta ignorancja, która dałą mi komfort taki, że zachowywałam się normalnie, czyli boleśnie dla osoby, która kocha, ale boi się ujawnić z uczuciem. Sygnały bardzo były subtelne, bo kobieta dużo starsza. Ale sygnały mam do dzisiaj. JEstem dla niej po prostu uprzejma, a ona, mam wrażenie wdzięczna za to. Nie chcę wiecej pisać, ale po tych moich ostatnich doświadczeniach, wydaje mi się, że nie jestem daleko od prawdy. Wyczuliłam się trochę na to, tak jak osoba niewidoma ma bardziej wyostrzone wszystkie inne zmysły.

Gość gość
W sercu co masz, slodko, reszta nieważna: wykształcenie, pochodzenie, stan majątkowy. Taaa, sami altruisci i ideowcy na forum.

Gość Crazy75
Alex do diaska !!!! SPILAS SIE? Napisz, ze zyjesz i dam Ci spokoj :-)

Gość Crazy75
Gosciu 22:37... przepraszam, ze wyrywam sie przed szereg... ale daj se juz spokoj ... jestes meczacy... Przepraszam za szczerosc ;-)