Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochana w kolezance z pracy, pomozecie? cz.2

Polecane posty

Gość gość
No no, znów zawiecha.

Gość gość
_:) kolego dawaj temat w czym Ci pomoc ?

Znajomy z którym sobie piszę zaprasza mnie na kawę i nie wiem, czy z nim iść, z kilku powodów: 1. Blondyn 2. Kolega sobie chyba coś na mój temat wyobraża 3. W chwili słabości byłem w zeszłym tygodniu gotów z nim na tę kawę pójść, ale pomylił dni, a potem się nie odzywał i chyba jestem trochę... obrażony? Tak, wiem, dylematy gimnazjalistki :P

Gość gość
Ja na twoim miejscu z blondynem bym poszla. Proste

Gość gość
_:) a ja na Twoim miejscu poszłabym z tym Twoim kolega na kawę pomimo tego Twojego blondyna. A ten Twój kolega też woli mężczyzn ? Ja bym poszła 1. Mozesz spędzić czas w miłym towarzystwie . 2 . Mozesz mu powiedzieć że Twoje serce skradł inny 3. Z powodu blondyna przecież nie będziesz zamykał się w sobie i nie pozwalał na towarzystwo kogoś innego . 4 . Skoro darzysz uczuciem blondyna nic złego nie zrobisz nawet jesli dopadnie Cię skrajne załamanie . 5. Odpowiedz sobie czy chciałabyś się wybrać z tym kolega nie z czystej grzeczności tylko że poprostu chcesz się z nim spotkać ...

Gość gość
Do Pana Spotkanie z kolegą ma być lekiem/pocieszeniem na fiasko relacji z panem wiadomym? Jeśli tak, to nie uważam to za dobry pomysl Jeśli nie, to czemu nie:-)

Gość gość
Dlaczego nie ma szans, wyjechal?

Pępku, ten kolega na 100% jest gejem i lekko mnie zarywa (już mu powiedziałem, że co najwyżej na kawę może liczyć). Wydaje się być miły, a ja wiem, czemu mam ochotę wyjść - bo mam ochotę wyjść gdziekolwiek odreagować pracę - jedni przyjaciele w Turcji czy tam Tunezji, u drugiej przyjaciółki - rodzina z Francji, trzeci przyjaciel 300km stąd, Blondyn ma czas wtedy, kiedy ja nie mam... i lipa ;)

Gość gość
Nie idz.

Gość gość
_:) no to więc już masz odpowiedź :) idź z nim co Ci szkodzi :) skoro to tylko kawa to nic złego w tym spotkaniu nie ma . A to z blondynem się mijacie ? Kazdy chciałby iść na kawę ze swoją miłością no ale jesli to niemożliwe to przecież w domu nie będziesz się kisił :)

Gość gość
Do Pana Aaaa, rozumiem. Tam nic, gdzie ważne, gdzie nieważne, może być coś. Odradzam. Nic ci to nie da. I jeszcze możesz poczuć ...nieciekawie.

Ja nie mam teraz za dużo czasu, właściwie tylko w niedzielę po południu. gość dziś - Dlaczego mam się poczuć "nieciekawie"?

Gość gość
_:) kolego zrobisz jak uważasz nikt za Ciebie decyzji nie podejmie . Ja osobiście poszłabym , bo wiem ze nic złego bym nie zrobiła..

Gość gość
Ja piszę co uważam. Leczenie emocji namiastka tej emocji, przynajmniej dla mnie, jest powiedzmy kontrowersyjne. Ale, twoje życie, rób jak uważasz. Tyle

Gość gość
_:) gość 15:09 przecież to TYLKO kawa .. Czemu miałby nie iść?

Nie rozumiem. Chciałem z nim iść na kawę odreagować pracę, nie na kolację ze śniadaniem, po prostu pogadać. Trochę jestem wkurzony za to zniknięcie bez przeproszenia.

Gość gość
_:) zrób jak uważasz :) nic nie tracisz tym ze pójdziesz :)

Gość Baha35
Bosonoga jakie pretensje?Jak w pracy?Radzisz sobie? Chlopie jesli mialabym dylemat czy isc to bym nie poszla.Musze czuc,ze chce a jak sie zastanawiam to znaczy ze nie chce

Cześć dziewczyny, Alex trzymam kciuki! Podziwiam Cię, ja gdybym miała powiedzieć takie wyznanie to i tak pewnie nie wydusiłabym z siebie tych słów. A najlepiej niech się wszystkim dziewczynom z forum się uda :) Byłam ostatnio w restauracji z koleżanką i pewna pani ok. lat 40 bacznie mnie obserwowała po czym zostawiła mi swoją wizytówkę, tak bez słowa :) Ale nie umiem myśleć o innych jak w głowie mam tylko X więc raczej się z nią nie spotkam :(

Gość gość
_:) cześć ann angina przeszła ? :) no to powiem Ci z własnego doświadczenia też się nie odezwalam do Pani która mi dala swoj numer a już kilka razy ją widziałam ..

Gość gość
Sratatata wizytówkę bez slowa, fantazja cię poniosla Ann.

Już lepiej, dzięki :) tylko z X jest dziwnie. Planuje ją gdzieś zaprosić na jakiś spacer w weekend. Stwierdziłam, że trzeba działać powoli ale skutecznie :) gość Skoro tak uważasz... i tak nie skorzystam bo nie chcę się rozpraszać i tracić x ;)

Gość BezNadzieja22222
gość dziś a co w tym dziwnego ? x Ann - to Ty niezła laska jesteś, co ?

Bezndziejko powiem Ci tak...normalna. Uprawiam sport, najbardziej lubię biegać i chodzić po górach :) wzrost? 1,67 więc chyba jak większość kobiet. Więcej nie zdradzę bo MOŻE kiedyś X tu zajrzy :)

Gość gość
No tak, wszystkie my to laski, modelki. ;)