Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochana w kolezance z pracy, pomozecie? cz.2

Polecane posty

Gość Alex79d
Pepul, moja nadzieja bez, crazy, Baha, Ann, innaccess, bosonogą wiedźma, jeden czy dwóch gości niezalogowanych, gość z uk, to sa moi przyjaciele, i im zawsze odpowiem a na pytania tendencyjne odpowiadam paszcza: patataj patataj

Gość gość
_:) no to crazy cieszę się ze miło czas spędziłaś :)

Gość rebecca12666
kiedy to minie :(

Gość gość
_:) Alex powiem Ci tak napewno jeszcze okazja się zdarzy tylko ze będziesz musiała jej zaproponować tak jak pisalas wspólne wyjście poza praca a później jak już ta Ukrainka Ci ogarnie dom to wtedy zaproś ją do siebie :) nie ma rzeczy nie możliwych tarararara :) Rebecca dalej Ci smutno ? ::(

Gość gośćrebecca12666
postawiłam wszystko na jedna karte i wiem teraz ze ona nic

Gość gość
_:) Rebecca w jaki sposób postawiłaś wszystko na jedną kartę ?

Gość rebecca12666
pepek nie mogę napisac jak. za dużo szczegolow by było. chociaż na prawde bym chciała się z wami tym podzielic. Zaryzykowalam i teraz już wiem na 100%. OBy wam się udalo

Gość Alex79d
Rebecca kochana, nie łam sie, moze sie jeszcze odmieni, misiaczku, i wogole to pamiętaj ze nie jestes sama, masz nas, mnie masz, ja tez sie chuj.owo czuje bo to taka trudna milosc te nasze stany, rebeccus, moze sproboj jeszcze raz

Gość Alex79d
Rebecus, wiem jak to boli czasem nawet sie gadać nie chce a co dopiero pisac, ja to sie zastanawiam czy niunia bedzie maila ochotę mnie w ogole jeszcze do auta wpuścić po moich ostatnich jazdach. Bede musiała jej powiedziec ze siądę z tylu zeby mnie ńie kusiło. Bo wiecie nawet jak faktycznie ona chciała sie ze mna przespać a ja sie zachowałam jak debil to moze nie chcieć mine juz nigdy nigdzie podrzucic

Gość gość
_:) rebecca jesli chcesz zostaw e-mail to zawsze będziesz mogła wygadać się ze szczegółami...

Gość gość
_:) hahahahahaha Alex to zes napisała z tylu usiądę hahaha wtedy to rzeczywiście szoferem Twoim bybyła.. Gorzej jakbys nie wytrzymała i od tylu.. Nie ważne :)

Gość Alex79d
Hahahaa, jak siądę z tylu to Pepek tak ja u dentysty powiem z która dziura pani przychodzi bo nie wiem jak fotel ustawić, hahaha

Gość gość
_:) hahaha aj tam dentysta leczenie kanałowe :) .. Lepiej w ginekologa się pobawić :) przepraszam na mózg mi pada

Gość gość
Przecież to nie Rebecca, podszyw!

Gość gośćrebecca12666
To nie podszyw to ja, niestety

Gość rebecca12666
znow zle poszlo, ale to ja pyszczki moje

Gość JakaśNadziejaJednakJest
gość dziś no, właściwie to sama nie wiem ....wola jest z 2 stron, tylko ona się panicznie boi wszystkiego ...i jeżeli długa droga to tylko przez nią ...jakby co to ja jestem gotowa nawet teraz , codziennie o każdej porze od wielu tygodni ...a tak serio, to naprawdę chciałabym, żeby ona się lepiej poczuła, chciałabym ją przytulić, bo czuję, że tego bardzo potrzebuje . A jak pierwszy raz z nią rozmawiałam, to taka pewna siebie była, zdecydowana i w ogóle ...a teraz. Alex79d dziś Ja mam tak samo obawy, że nie będę umiała jej zadowolić, ale z chęcią spróbuję :P.

Alex79d dziś Ale ja Cię rozumiem, bo to tak jest - jak człowiek czeka, czeka, czeka ...załamuje się tygodniami, miesiącami, kocha i pragnie i myśli i w sumie tkwi w całkowitej niepewności, a raczej może nawet pewności, że z tego nic nie będzie, bo to przecież nie jest możliwe ... i tu nagle BAM - okazuje się, że to jest realne, namacalne i prawdziwe to siły opuszczają. Gdybyś po prostu była nastawiona na wyrwanie kogoś z disco, to się człowiek przygotuje bez emocji i po problemie. A tu - paraliż. Ja też tak miałam parę tygodni temu, pisałam o tym - jak ta moja Lady mi wiadomość wysłała i naprawdę takiego szoku nie miałam dawno - przed oczami ciemno mi się zrobiło, a serce to mi mało nie wyskoczyło na klatkę schodową . A ja sobie cały poprzedni rok głowę łamałam i zamartwiałam się i nawet nic nie próbowałam robić, po prostu starałam się być jak najmilsza dla niej i interesowałam się nią, ale bez żadnych takich czułości i flirtów, jak Ty z Denise. No i tutaj nagle taki piorun. To było niesamowite uczucie - to przez te wszystkie okoliczności i surrealizm sytuacyjny. Ja pamiętam, jak mi kiedyś mój facet wyznał miłość - użył akronimu w iadomości z języka obcego i też zaniemogłam , ale nie tak jak teraz. Z mojej strony była Cisza przez jakiś czas, bo nie wiedziałam co mam powiedzieć. A tutaj, jak tylko ochłonęłam to zareagowałam jak wystrzelona z procy, hihi. x Alex, teraz musisz robić tak - myj się codziennie, nogi mają być wydepilowane, tak samo pod pachami, na pisi ładna fryzurka, a w domku porządeczek i fotki niuni pochowane :). Tym razem, moim zdaniem, możesz liczyć na zaproszenie do domku Denise :)

gość dziś ja mam dziewczęcy typ urody i baaardzo kobiece kształty - to widać nawet, gdybym w worku wystąpiła i nie muszę się malować, mam dobrą cerę. Najważniejszy jednak nie jest wygląd a osobowość - bo co z tego, jak kobieta piękna i powabna, a jak buzię otworzy, to tylko uciekać od niej, bo rzuca k**ami i jest agresywna ? Kobiecość ma różne oblicza. Fizyczyność przyciąga na dzień dobry, ale to co nas przy człowieku zatrzymuje to jego wnętrze. Najlepiej niech będzie bogate i piękne, ale takie często poznajemy dopiero po jakimś czasie znajomości. Na nic tu się zdadzą makijaż i buty na wysokim obcasie.

Gość gość
Nie ma to jak nadawać z ławki, na tle natury: niebo coś szarawe, psy szczekają niemozliwie, ale drzewa puszczają listki. I ptaki śpiewają. W torbie z pół kilograma wszelakiej maści cukierków z biedry (to sformułowanie jest w punkt). Jutro kolejna próba samobójcza upokorzenia się. Praca.

Gość Alex79d
Nadzieja, ja nie jestem jakis brudas. Bez kitu, po prostu to odwiezienie mnie do domu to predzej bym sie spodziewała ze k****a w ciąży jestem wiatropylnie, dlatego sie nie przygotowałam, gdybym wiedziała ze jej taki zamiar przyjdzie do łba to ja bym płatki róż k****a na wycieracze rozsypała, było tak jak opisałaś, co do słowa, człowiek sie meczy, dręczy codziennie, zabija w sobie uczucia zeby nie zwariować, ja juz nawet d przestałam pisac w niku, a tu odwiozę cie do domu, ja mało nie wykitowalam, ale w sumie dobrze niech wie ze nie jestem łatwa. Bo ja mysle ze ona miala taki plan pobzykać sie ze mna jak Shrek w robocie zeby sie dowartościować a potem grzecznie do domku, chociaz ja bym sie nawet zgodziła na taki układ, bym sie zgodziła, bo nie ma takiego wagonika ktorego nie do sie odczepić od ciuchci. I nie miałabym skrupułów ze mu ją odbijam bo on nie wie co ma w domu, a ta kobita to az płacze zeby ja ktos pieścił, tulił, romantycznie rozpieszczał, ja wam powiem Angole mężczyźni, to nie wiedza co to romantyzm i sa kiepskimi kochankami, miałam kilku to wiem co mowie, a jeszcze otyły Shrek, pies, zomowiec jeden, takiego to tylko po smierc wysłać, to bedziemy zyc wiecznie, i jeszcze jedno jakby go na prawde kochała to by w zyciu nie powiedziała ze jest nudny, nie ma polotu, i brak mu pomysłów, czekałam az powie ze wsadzi ruszy zadem dwa razy i sie spuszcza, ale az tak nie żaliła sie. Ona chce kobiety bo natury nie oszukasz, jest bi ale nie moze sie otwarcie przyznać, tak jak ja bym sie nie przyznała przed nikim

Gość gość
_:) gość dobre sa cukierki z biedry .. Rebecca już napisałam ...

Gość gość
Masz, wiem, że dobre. Miks różnych rodzajów. Wpier..le wsztystkie, będę gruba, jest ok.

Gość gość
_:) co tak mało? Kopsnij jeszcze chociaż dwie d**y urosną a nie Twoja jedna :)

Gość Alex79d
Codziennie niskie sceny hahaha