Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochana w kolezance z pracy, pomozecie? cz.2

Polecane posty

Gość gość
_:) ann jak Twoje przeziębienie lepiej już ? Rebecca napewno spotkasz kiedyś osobę która będzie równiez darzyć uczuciem . Gość którego zaprosiła żaloz coś w czym czujesz się dobrze weź czekoladki i wino i nie panikuj :)

Gość Alex79d
Zaczęło sie upanie

Gość Baha35
Cze pepulku:)

Lepiej pępulku, dużo lepiej. Bieganie ma uzdrowicielską moc. Tylko zebym przez to jutro gorzej nie miała :D

Gość gość
alex, juz sie zapedzasz w konfabulacji, wstrzymaj rumaka. wiekszosc dziewczyn tu to uzyteczne idiotki o inteligencji ameby, ale nie wszystkie, na boga zywego...

Gość gość
_:) siema baha :) rower był ? :) no to ann dobrze ze już Ci się polepszylo :) gość 21: 56 .. To Ty z biedronki ?

Gość Baha35
Praca byla do 21wszej:D ale nie ma co narzekac

Gość Alex79d
Poważnie mi powiedziała ze chialaby pójść na mecz ze mna nie zmyślam, i na balet tez mowila, ja nie kłamie bo po co

Gość gość
Ja tak skromnie Bez poklasku, to ja gość z biedry z cukierkami, i obserwacjami nt. nieba i księgowości. Bez muzy. Ale z rodziną. Obserwator

Gość gość
_:) właśnie alex po co sciemniać nie ? " użyteczne idiotki " a to Ci określenie :)

Gość JakaśNadziejaJednakJest
rebecca12666 dziś Czy masz od niej jednoznaczne stanowisko - napisała czy powiedziała Ci to ? gość dziś Takie są niestety efekty zakochania, kto nie kochał albo słabo kochał, nie ma o tym żadnego pojęcia. Ja akurat dużo w życiu przeszłam - można film nakręcic - tylko tyle napiszę, bo nie temat na forum - rzuciłabym Ci kilka faktów z mojego życia, to byś z krzesła spadł. Gościu szanuję Twoją opinię, ale wierz mi, że błądzisz i jesteś w tym usprawiedliwiony z powodu niezaangażowania emocjonalnego oraz braku kluczowych danych, o których nie informujemy, bo trudno tu pisac o wszystkim. gość dziś jędza jestem w sprawach moralności, egoistka w miłości, pozbawiona zasad - ale dobrze ludziom życzę, szanuję ich i nie żywię urazy, umiem wybaczac, współczuc i przepraszac. Nie zakochałam się tak od lat ....a ciałem wierna mojemu partnerowi jestem od lat wielunastu. gość dziś a jak to się stało ? Wkręciłaś się na imieniny czy sam na sam ? Alex79d dziś jak się kogoś kocha, to fascynują Cię nawet puszki po piwie, które ta osoba wyrzuca :) swoją drogą, ciekawe jakie zainteresowania ma ten jej facet ? hehe x Widzę, że paru malkontentom na forum bardzo przeszkadza fakt, że istnieje coś takiego jak "miłość" i "zakochanie" .... tak trudno w to uwierzyć, czego nie można zobaczyć i czego się nie doświadczyło ....

Gość Baha35
Nadziejko od Ciebie tyle optymizmu bije,tyle pozytywnego:)

Gość odrodzona ona
rebecca ja w to nie wierze

Rebecca, czy masz zaprzeczenie faktu od niej samej - napisała Ci to, powiedziała, dała znak , że nie ? x Baha - dziękuję. Jestem pozytywna na co dzień to fakt, nie przejmuję się dooperelami, ale w ostatnich latach sporo mnie zdrowia kosztowały pewne sprawy i duzo zdrowia straciłam. Teraz wychodzę na prostą. Naprawdę warto się cieszyc życiem, że jest wiosna, że się nie jest ciężko chorym, warto się uśmiechac do ludzi i byc dla nich miłym. Nie jestem święta,ale szczęśliwa, a przynajmniej nie jestem nieszczęśliwa i do tego mam marzenie , które się staje rzeczywistością .... Nigdy o nic tak nie prosiłam, o pieniądze , dom z basenem nie ...tylko o niej myślę

Gość odrodzona ona
w to, że to koniec, nie zapomnisz jej

Gość odrodzona ona
dobranoc

rebecca12666 dziś To znaczy Ty się z nią porozumiałaś bezpośrednio i ona wtedy Ci dała ten znak, tak ?

Gość Alex79d
Nadzieja bez, przeciez ci porządni, normalni, nas nie zrozumieją, ja to kocham nawet benzynę co ja niunia wlewa do baku swojego błękitnego citroenka, kocham malutka pszczółkę ktorej łepek skacze na sprężynce która ma na desce rozdzielczej autka, jak niunia jeździ w kółko zazwyczaj pod prąd i silnik jej gaśnie, ja kocham jak skręciła ostatnio na zakazie i sie dziwi jak jej mowie ty ale tu skręcać nie mozna, a ona a kto to widział, nikt jedziemy dalej, kocham jak sie zbiera do sadu z tymi tonami papierów, kocham jej aktówkę skórzana, kocham wszystko. Bo ja kocham nad zycie, a jej szrek jakie on moze miec zainteresowania, fc Liverpool lubi, podobno jest ich oddanym kibicem, i pewnie jeść lubi. Jak ja bym chciała zeby moja Legia sprała kiedys ten Liberpool w piłkę w jakims ważnym meczu w pucharach. Nie wiem nie znam gamonia ale go nie znoszę. Proste. Bo on jest kłoda na drodze do mojego szczęścia.

Gość Alex79d
Rebeccus napisalm ci maila odczytałas? Słuchaj sproboj znow, nie dawaj za wygrana, ja wiem jak sie czujesz, uwierz mi wiem i sama wiesz ze jeszcze kilka dńi temu chciałam sie poddać, ja nawet chcialam do psychiatry isc, niech mi stwierdzi co mi jest, ja tez pewnie nie raz jeszcze bede tu płakać, bo z tymi naszymi babami to tak w kółko 3kroki do przodu a za chwile 5 do tylu, ale nie mozna sie poddawać dopóki jest iskierka i sie tli, pamiętaj zwycięzca to ten ktory upadł, ale podniósł sie jeszcze jeden raz by walczyć. I to,samo do was kieruje moje robaczki, Ps CHWDP i Szrekowi tez

Gość Baha35
Alex Ty to rozwalasz system :D

Gość Alex79d
Dobranoc Rebecus słodkich snów, jutro bedzie lepiej,zobaczysz

rebecca12666 dziś Rozumiem, ale mam nadzieję że tym znakiem nie był brak działania/odpowiedzi z jej strony ? x Nie znam szczegółów, ale pamiętaj, że nie to czasem tak. My mamy znacznie bardzie zagmatwaną sytuację niż osoby w związkach hetero, a przecież u nich też niezłe jazdy są. Cokolwiek zrobiłaś, obserwuj i nie załamuj się. Ta moja Lady sama się ze mną skontakowała - 2 razy i za każdym razem odpowiedziałam pozytywnie, a potem to już była z mojej euforia, a u niej ....cisza, wycofała się. Potem znowu seria pozytywów, potem znowu wycoanie, brak odpowiedzi, cisza. Dzisiaj, wczoraj, znowu się zachowuje dziwnie. Już nie piszę wszystkiego, ale wiem, że to nie jest dla niej łatwe. Jak to wytłumaczyc ? Normalnie ludzie sobie myślą w takich chwilach "nie jest zainteresowana", ale to nie jest prawda !!! . Po prostu ma powody, ja się domyślam, a ona tylko wie. A czasem to człowiek sam nie wie dlaczego zachowuje się tak czy inaczej, dlaczego powiedział nie tak, jak chciał. dlaczego zachował się sprzecznie ze swoimi intencjami. Pamiętasz co napisała Zakochana w Muzie - w krótkim czasie 2 sprzeczne sygnały. A dlaczego Alex nie zabrałą Denise na chatę, tak o niej marząc od miesięcy? No właśnie, wszyscy mamy dylematy, dlatego weź ten sygnał sobie gdzieś schowaj do szuflady i obserwuj, zachowuj się spokojnie, normalnie. Ja też mam załamania - nawet dzisiaj ....