Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Katie Holmes to ideał

Polecane posty

Gość gość

Jest śliczna i urocza. Po prostu ideał.

Gość gość
idealna kobieta nie daje sobą pomiatać...tylko słaba:D

Gość gość
No i git, bo ona nie daje sobą pomiatać

Gość gość
dla mnie ona jest oziębła, pusta uczuciowo, i ma problemy umysłowe, nawet za darmo bym jej nie chciał, na cholere problemy

Taka sobie, pewnie jakby zmyć makijaż królewna stanie się potworem, ale zawsze o niebo lepsza od tych brudasek z kafe, przynajmniej potrafi na siebie zarobić i nie puszcza sięna lewo i prawo

Gość gość
O przepraszam!,ja potrafie zarobić nie tylko na siebie ale przedewszystkim. na rodzinę i to ciężko ,niech ktoś sprobuje stać na nogach 12 g w akordzie albo wozić na widlaku ciężkie palety (pełne szkła)to pogadamy. .Co do kąpieli biorę prysznic 2 razy na dzień.!wieć nie pakuj wszystkich do jednego worka.s

Gość gość
właśnie.!

Ale ja pisałem do brudasek a nie do normalnych kobiet, ale widać że "coś masz za uszami"...

Gość gość
pisałeś do kafeterianek,czyli do ogołu ,wiec napisałam że masz nie pakować wszystkich do jednego worka.Za uszami mam włosy,lubie fruzure na jeden bok..ale z toba polemika ,to jak udowadniać mułowi że jest krową.

Nie pisałem do ogółu jako całego forum, pisałem do "brudasek z kafe", gdzie stwierdzenie to od razu pokazuje że istnieje co najmniej jedna grupa osób na kafeterii poza brudaskami (osoby normalne), w tym przypadku skupiałem się tylko na tych "brudaskach". To tak jakby ktoś powiedział że nie lubi "kiboli z polski", osoba która nie ma z tym (łysymi debilami na stadionach) nic wspólnego nawet przez chwile nie pomyśl że wiadomość jest kierowana do niej...

Gość gość
założę się że połiwa tych ,ktore. wyzywasz od brudasek- jest czysciejsza od Ciebie:-).

Gość gość
Uderzyć to by Ciebie trzeba było!,za takie pisanie!,puszczalski szmaciarzu.Jesli chodzi o męża to nie ma prawa mnie uderzyć wiecej ,bo ja mam prawo wymagać od niego wiernosci i łożenia na dzieci.!ba powiem więcej nie tylko prawo ale i obowiazek wobec dzieci!..a sprobowałby mnie za to ze wymafm udeżyć,ti zgłosze go prosto do sadu.A Ty sie zajmij soba !,a nie cudztmi żonami. .

Dlaczego nazwałaś mnie "puszczalskim szmaciarzem". Nie identyfikuje się z tą kafeteryjną "ferajną", a co do Ciebie po prostu nie mogę zrozumieć jak możesz bronić te osoby, osoby które dają na lewo i prawo i się tym chwalą. To tak jak by ktoś był gwałcicielem albo mordercą, a inna osoba broniła jej, próbowała dowieść o jej bezbronności, co można o takiej osobie pomyśleć... Każda zdrada to najgorsze co można zrobić, szczególnie dziecku, a Ty jeszcze ... szkoda gadać kobieto idź spać, przeczytaj to co napisałaś i pomyśl ...

Gość gość
ps,a zwłaszcza za obrazę dwojga niewinnych ludzi!

Ja cały czas pisze, praktycznie od początku rozmowy o "brudaskach z kafe" które jak już napisałem "puszczają się na lewo i prawo", tak po prostu nazwałem te ździry i o tym właśnie mówię, a skoro Ty czy ktoś inny wtrynia się w gadkę pod "gość", albo nie umie czytać to już nie mój problem.

Gość gość
ludzi ktorzy są najlepsi pod słońcem własnie dla dzieci dla dzieci i to nie tylki swoich!,czy to jest powod by kogoś posadzać o zdrade ,fuj to podłe! widac nie potrafisz kochać dzieci skoro tego nie rozumiesz ignorancie.

Wiem że kobiety mają problem z logicznym myśleniem, nie chcąc nikomu ubliżyć, ale Ty najwyraźniej nie możesz zrozumieć 1 prostej rzeczy, a mianowicie o czym pisze. Po prostu wyraziłem jednoznaczne, spersonifikowane zdanie na temat osób puszczalskich na kafeterii, które jeszcze chwalą się tym na forum i to było kierowane do nich. Nie pisze że taką osobą jesteś Ty, czy Ala Kowalska, po prostu mówiłem to do osób które same najlepiej wiedzą do kogo kieruje słowa, ale widać stwierdzenie "brudaski z kafe" to od razu dla niektórych z Was każda kobieta...

Gość gość
To ty nie umiesz czytać !i wpieprzasz sie w cudze życie odbierając cudzym dzieciom radość z rozwijania swoich pasji.i przebywania w gronie kolegow...wmawiajac ludziom jakas obrzydliwa z palca wyssana zdrade pani z panem!,To przez takich jak Ty cierpia całe rodziny a dzieci nie rozumieja dlaczego nie moga robic tego co lubią.Co Cie obchodzi czvyjes życie???,jajim praqem kogoś obrażadz i roznosisz obrzydliwe kłamstwa?Jesteś totalne dno!

Gość gość
To ty nie umiesz czytać !i wpieprzasz sie w cudze życie odbierając cudzym dzieciom radość z rozwijania swoich pasji.i przebywania w gronie kolegow...wmawiajac ludziom jakas obrzydliwa z palca wyssana zdrade pani z panem!,To przez takich jak Ty cierpia całe rodziny a dzieci nie rozumieja dlaczego nie moga robic tego co lubią.Co Cie obchodzi czvyjes życie???,jajim praqem kogoś obrażadz i roznosisz obrzydliwe kłamstwa?Jesteś totalne dno!

Gość gość
idz sie umyć brudasie !albo napij sie wyski w knajpie pod debem .tylko na służbie nie pij !

No nic, tak jak myślałem że jesteś g.... niż ustawa przewiduje, nie potrafisz logicznie myśleć, nie potrafisz używać tego co masz pod tą blond plerezą. To jest właśnie elita kafeterii, banda wyszczekanych idiotek, które zamiast starać się coś zrozumieć z wypowiedzi, potrafią jedynie podobnie do tych konsultantów telefonicznych, jak papugi nawijać co ślina na ozor przyniesie. Proponuję Ci sen bo zaczynasz histeryzować, z każdym postem piszesz coraz większe bzdety, nie odnosisz się do rzeczy, nic do Ciebie nie dociera, po prostu jesteś mało rozgarnięta, nawet forum na kafeterii Cie przerasta. Niestety kiedyś albo już zniosłaś jaja i to jest najstraszniejsze, ale mimo to naprawdę mnie rozbawiłaś tym jak bardzo można mieć wypaczony rozum... no nic pozdrawiam, odpocznij sobie, zregeneruj siły bo jutro kolejny dzień który zapewne Cię przerośnie i swoją egzystencję znów sprowadzisz do "robienia", a nie "myślenia" :)

Gość gość
Ja nie jestem blondynką idioto bez szacunku i. nie żczę sobie obrażania mojej osoby ,bo ja w przeciwieństqiw do Ciebie przynajmnieh nie chleję wódyy i nie rozwalam cudzych zwiazkow,ani nie intereresyje sie cudzyni dziećmi..weź sie ogarnij ignorancie bo nawet matury nie masz a ojczulek stiołek załatwił..to kajdakami machasz,nie dziwie v się Iwonie że od pijaczyny i nieudolnego nieogaenietego fajtłapy żona uciekła.A aa i sklerozy nie mam i co w domu rodzinnym sie doqiedziałam o rym co Tym jak sie mna intwresujesz to juz mowi samo za siebie!

Gość gość
A bzdety ,to Ty i Twoja rodzina rozpowiada..no ale widać że Cie prawda przerasta",pusto pod kopuła ze heh.. ty tylko chujem myslisz więc wg ciebie wszystkie. sie puszczająFakt ,sądzisz po sobie .

Gość gość
idz sie napij ,bo tylko to umiesz.

"Ciebie przynajmnieh nie chleję wódyy i nie rozwalam cudzych zwiazkow,ani nie intereresyje sie cudzyni dziećmi" O czym Ty gadasz. :) Kobieto jest jedna rada, LECZ SIĘ, tylko to Ci pozostało, ale ręki nie daje sobie uciąć że z tym da się jeszcze coś zrobić. Jak przepisze Ci leki weź więcej, może starczy dla kilku innych idiotek z kafeterii. A tak na przyszłość pisz po polsku analfabetko z wypaczonym rozumiem, wiem że to Cie przerost, ale postaraj się chodź trochę :) dobranoc, życzę przyrostu masy mózgowej przez noc, a tak btw. aktualnie pisze prace magisterska o sygnałach L5 w systemie GNSS, a właściwie GPS - tak nie jestem taki stary, masz błędne informacje stara dewotko. Cześć :)

Gość gość
He he prawda w oczy kole co?...mam pisać dalej?..ojczulek stołek załatwił..he he a teraz moim rodzicon do tyłka wchodzi ? tylko pytanie po co ? bo ja takich jak ty i twoja patologiczna rodzina ,to nawet znać nie chcę.A mamusi już gips zdjeli po tym jak jej twoj szanowny tatulek reke złamał..widzisz nie rzycaj na nikogo klątwy bo predzej czy pożniej przeciw tobie sie obroci aha i zalecam badanie psychiatryczne bo wszedzie puszczalskie widzisz?..a moze ty masz omamy co?a głosy tez słyszysz ,to trzeba leczyć!,ty choey jestes idz na jakas terapie.

Gość gość
yyt,w sumie dla ciebie leki i terapie to za mało.Tobie trzeba zołte papiery wyrobić,jak twoj. tatulek Ewelinie...tak tak to jego metody,jego też chyba trzeba zbadać.

Gość gość
Bez makijażu też jest śliczna. Zawsze jest śliczna i ma cudowny uśmiech.