Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was uprawiał kiedykolwiek SEKS W KOŚCIELE ?

Polecane posty

Gość gość
Ja proponuję Autorowi, żeby wybrał się na seks w meczecie, to dopiero wrażenia. Jestem przekonana , że jak tam go złapią, to będzie miał tyle orgazmów, że już stamtąd nie wyjdzie. Przynajmniej o własnych siłach. A swoją drogą, skąd biorą się takie absurdalne tematy, nie ma miejsc bardziej wygodnych i stosownych?

Gość gość
Hahaha! Szacun dla niej! Pozdrów ją ode mnie :D

Gość gość
Tez uważam, że to obleśne. Kosciól to jak sacrum, sa pewne etyczne granice. Rzeczywiscie chyba musi Putin jakąś rakiete odpalić, albo Kim, albo uchodźcy niech wymordują ludzi, bo ogrom zepsucia niektórych jest olbrzymi. W naszym narodzie panuje zbyt duża wolnośc.

Gość gość
To na co czekasz? Zacznij te "porządki" od siebie, nikt nie będzie tęsknił...

Gość gość
"Kosciól to jak sacrum, sa pewne etyczne granice." x Tu na usta ciśnie się tylko jedno stwierdzenie: iks-kürwa-de. Etyczne granice względem zlepka cementu i stali xD Na szczęście większość ludzi ma równo pod kopułą.

Gość gość
seks to tez jest sacrum, wiec pasuje do miejsca :)

Gość kiedys kochalam
uprawiac namietny seks w kosciele z ksiedzem to jest marzenie mojego zycia ❤️

Gość gość
Ja w kosciele nie ale z ksiedzem ktorego poznalam na korepetycjach w kosciele bo u mnie w kosciele sa korepetycje i bzykalismy sie w krzakach nad malta w poznaniu .Zakochalam sie

Gość Teppic    No1
Nie no, poza obściskiwaniem się w sali do katechezy to nie... ale fakt, jest wiele lepszych miejsc do tego celu, choćby takich w których mniej zawodzą. Jakbym miał bzykać się w kościele, wybrałbym jedną z tych murzyńskich kongregacji w USA. Było, nie było, lokalne wyjce jerychońskie mniej nastrojowo ćwierkają niż te jazzujące czarne chórzystki :D

Gość gość
Jakbym miał bzykać się w kościele, wybrałbym jedną z tych murzyńskich kongregacji w USA. Było, nie było, lokalne wyjce jerychońskie mniej nastrojowo ćwierkają niż te jazzujące czarne chórzystki " - o to to, seks w rytmie gospel mógłby być jak najbardziej przyjemnym energetycznym, optymistycznym doznaniem a przy wtórach żałobnego i fałszywego zawodzenia moherowych wyjców? Toż to jakiś masochizm.

Gość gość
to ostatnie rozwala:D super :D

Gość gość
Nie ma takiego księdza żeby zgodził się na coś takiego. Nawet największy s*******n nie zrobiłby tego

ja, dwa razy, ale nie w trakcie mszy :D i raz na ambonie cmentrarnej, ilez razy za figura matki boskiej za kosciolem :P

Gość gość
gość 2018.04.30 oj zdziwił/a byś się co księża potrafią odwalać...

Gość gość
Do kościoła nie chodzę, ale pomysł super! Challange accepted!