Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria Anna86

proszę Was o pomoc przed Świętami;(

Polecane posty

Gość Maria Anna86

Witam Was wszystkich serdecznie i bardzo prosze doczytajcie do konca nim mnie zwyzywacie...rok temu ja pomagalam i nigdy bym nie pomyslala ze sama zwroce sie o pomoc ale los jest przewrotny;( tuz po Bozym narodzeniu mielismy mezem wypadek, dachowanie matizem- maz usxkodzil sobie powaznie bark a ja kregoslup.oboje nie mozemy teraz pracowac wszystko nam sie posypalo;( sprzedalismy drugie auto zeby jakos ciagnac ale kasa powoli sie konczy a co najgorsze nie ma widokow zeby nam sie poprawialo jest cotaz gorzej od grudnia lezalam 2 razy na neurologii mamy tez wielr innych klopotow jrsli ktos chce podam szczegoly na priv;((( jesli jest tu ktos o dobrym sercu i zechce nas wspomoc jakims jedzeniem chemia badz rzeczami dla 7 letniej dziewczynki bede ogromnie wdzieczna.ze swej strony moge odwdzieczyc sie korekta lub pomoca w redagowaniu prac bo z wyksztalcenia jestem polonistka.

Gość gość
nie mam rzeczy dla dzieci niestety :( ale może kotku przyjmiesz ode mnie pieniądze:) poważnie się pytam, nie żartuję:) jestem facetem, ale nie zrozum mnie źle, nie domagam się seksu za pomoc, całusy:)

Gość gość
skąd jesteś?

Gość Maria Anna86
Jesli potrzebujesz jakiejs pomocy w kwestii tekstow to bede wdzieczna za grosik ale nie tak za darmo i tak mi jrst sttasznie glupio i wstyd;(

Gość Maria Anna86
Jestem z lublina mogr udowodnic swoja sytuacje mam karty ze szpitala zaprosze do siebie

Gość Maria Anna86
Nie prosze o zadne pieniadze , bo w obecnych czasach kazdemu jest ciezko, ale byc moze ktos z Was ma jakirs juz niepotrzebne ciuszki dla mlodej lub nie uzywa juz leku na astme Flixotide u moglby oddac- sluze korepetycjami i pomoca w redagowaniu tekstow, tudzież korektą.

Gość lilyniaaaaa
Masz astme?

Gość gość
do autorki tematu: Jak Ci kotku mogę pomóc, skoro nie mam rzeczy dla dzieci ani leku na astmę? Gorące całusy w pipkę bo dzisiaj zimno:)

Gość Maria Anna86
Nasza coreczka ma astme

Gość Maria Anna86
Dziekuje za dobre slowo i checi hehe;) figlarz z Ciebie jak widzę;)

Gość gość
autorko tematu piszesz że zaprosisz do siebie; ale rozumiem że ponieważ masz męża to spotkanie TYLKO W GUMCE? mam rację?

Gość Maria Anna86
Zaprosze do siebie by nikt nie watpil w moja uczciwosc i nie oskarzal mnie o naciaganie.prosze nie piszcie do mnie takich sprosnych rzeczy, jest mi wystarczajaco ciezko na duszy, nie upokarzajcie mnie bardziej niz sama sie upokorzylam proszsc tutaj o pom0c;(

Gość gość
MariaAnna86, kotku Ty jesteś MarysiaAnia86, po co tak oficjalnie MariaAnna86; zgodzisz się ze mną ?:)

Gość gość
gość dziś Wypier/dalaj stad 🖐️

Gość Maria Anna86
Ok przepraszam, ze zawracalam glowe.

Gość gość
Nie przepraszaj kotku, ja chcę Ci ślicznotko pomóc:)

Gość gość
oferujesz pomoc przy redagowaniu tekstów a nawet postu nie umiesz zamieścić bez błędu. no faktycznie, profesjonalistka z Ciebie...

Gość Maria Anna86
Pisze z telefonu, stad brak znakow diakretycznych i literowki.Ortografow nie sadze;)

Gość gość
autorko tematu, na pierwsze imię masz Marysia a na drugie Ania?:)

Gość gość
trudno powiedzieć czy robisz błędy ortograficzne, niektórych wyrazów trzeba się domyślać, bo litery są w ogóle pomylone. interpunkcja to dla Ciebie widać wcale nie istnieje. a pisanie z telefonu nie jest usprawiedliwieniem. osoba, która jest tak niedbała sama wystawia sobie świadectwo. jeśli chcesz by ktoś zaoferował Ci redagowanie tekstów to najpierw pokaż, że cokolwiek potrafisz. aż przykro, że osoba pisząca w ten sposób chwali się wykształceniem polonistycznym

Gość Maria Anna86
A czemu pytasz?

Gość Maria Anna86
Swiadectwa moich umiejetnosci moge wyslac meilem, piszac na komputerze nie mam takich problemow jak z telefonem;(

Gość gość
Pytam tak z sympatii do Ciebie, bo wyglądasz na miłego kociaka:)

Gość Maria Anna86
Wyksztalceniem sie nie chwale, bo coz to niby za powod do chwaly? Wspomnialam tylko, ze chce cos ofiarowac od siebie w zamian za pomoc.

Gość Maria Anna86
Żaden ze mnie kociak, jestem polamanym, ważącym 42 kg wrakiem, więc wszelkie komplementy trafiają pod niewlaściwy adres.

Gość gość
ale jak wyzdrowiejesz to będziesz kociakiem; czy całus w Twoją pipkę przyspieszy Twój powrót do zdrowia? chętnie bym do Ciebie przyjechał, zdjął Ci majtki i całował i lizał Cię po pipce aż dostaniesz orgazm, lubisz orgazm?:)

Gość Maria Anna86
Nie lubie sprośnych rozmow i nie interesuja mnie te tematy , przykro mi.

Gość gość
ja Ci radzę pisać powoli, ale poprawnie. teraz jest mnóstwo ludzi, którzy chcą zajmować się pisaniem a nie mają warsztatu. więc pokaż, że Ty go masz. chciałam Ci tylko zwrócić uwagę, że po Twoich postach nie widać byś była osobą o wysokich umiejętnościach językowych. pokaż co potrafisz, nikt Cię nie goni

Gość gość
Niestety, sama mam 3-letnia córeczkę z astma i drugie w drodze teraz. Też bierze Flixotide na stałe. Ciuchów tak dużych nie mam. A jedzenie, samej mi ciezko :( mąż szuka pracy cały czas. Trzymaj się

Gość Maria Anna86
Masz rację, dziekuję za Twoją radę, jest słuszna i wezmę ją do serca. Fakt, śpieszę się, muszę iść z córką do lekarza, nocą dostała gorączki.Pozdrawiam.