Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

depresja czy nasilny pms po tabletkach antykoncepcyjnych ????

Polecane posty

Gość gość

Witam dziewczyny chcialam tu podzielic aie z wami moimi wrazeniami po 19 dniach stosowania pigulek antykoncepcyjnych. 2 lata temu poronilam.ciaze wywolalo to u mnie psychiczny wstrzas i jednoczesnie blokade przed kolejna ciaza poprostu nie chce wiecej w niej byc kojarzy mi sie to ze stresem ktory przyzylam w ostatniej ;((( i tu zaczela sie moja fobia wydawalam na testy ciazowe po kilkadziesiat zlotych miesiecznie jeden dzien spoznionego okresu byl dla mnie katorga popadalam.w depresje zaden lekarz nie potrafil mi pomoc zaczelam cierpiec na potworny pms 10 dni przed terminem @ mam mdlosci bole glowy jestem.wrakiem czlowieka ....wkoncu w ostatnim miesiacu dostalam tabletki antykoncepcyjne oczywiscie dodatkowo zawsze zabezpieczenie prezerwatywa . Byly to moje 1 sze tabletki w zyciu .... wybralam 19 i dalam sobie spokoj czulam.sie co raz gorzej moja depresja sie nasilala mdlosci.bole piersi ....czy to jest normalne .... ???? Czy jestem poprostu pechowym typem ktory juz zawsze bedzie cierpial z powodu swojego cyklu miesiaczkowego ???? Takie zycie jest nie do zniesienia wstaje rano i od razy czuje sie umierajaca ;((( mam dosc wszystkiego czy ktos ma pdoobne problemy???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować