Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieterrrrrrrrr

ankieterrrrfrrrrrrrr

Polecane posty

Gość gość
Zerżnęłam gościa z ankiety,a on mnie... albo odwrotnie.I zmiana.Wióry leciały :-P

Gość gość
super, biorę do trójkąta prymitywnego samca i nierealnego :)

Gość gość
:)

Gość ankieterrrrrrr
1 ppp 9 inna 8 lubiekiedy 5 CiZ 4 Tabasco 4 frida 4 gromowładna 3 wadera 2 eve 2 pewna 1 słodka 1 kotka poes 1 muszka 1

Gość ankieterrrrrrr
2 najszybszy 11 inny 7 koke 5 cynik 5 Prymitywny 4 gospodarz 2 przyjaciel in spe 2 bledny 2 wilk 1 kredek 1 widmo 1 smof 1 doktor proktor 1 lalkarz 1 nowy 1

Gość ankieterrrrrrr
3 ppp 10 inna 9 CiZ 9 lubiekiedy 7 Tabasco 7 nieogryzek 6 frida 6 muszka 6 kotka poes 5 kusza 5 eve 4 gromowładna 4 pewna 3 słowianka 3 wadera 1 słodka 1

Gość ankieterrrrrrr
4 najszybszy 13 inny 9 koke 8 prymitywny 8 doktor proktor 6 nowy 6 cynik 5 gospodarz 4 przyjaciel in spe 4 bledny 4 widmo 2 lalkarz 2 kredek 1

Gość ankieterrrrrrr
5 1 z ciotkami, Agentem, Toledo, Najszybszym, Pewną 2 Frida6, Niestała Czytaczka, Gromowładna 3 czytaczka tabasko lubiekiedy lalunia 4 Hajabuza93, Gromowładna, Lubiękiedy 5 Koke,smof,czytaczka,kotka,cynik 6 zależy kto stawia 7 duchem cafe 8 niewiem 9 kredek 10 Mucha 11 koke 12 z każdym kto płaci spioch.gif 13 Nowy w mieście 14 z najem (x2) 15 Z NIKIM 16 Toledo (2x) 17 Magda 18 ppp 19 z Bywalcem f8 usta.gif 20 Senior Toledo 21 z Nowym 22 z koke 23 kubek 24 Pat 25 ze wszystkimi oprócz Wilka 26 z wszystkimi 27 Z nikim 28 Słodka 29 widmo 30 pewna 31 z koke 32 Frida 6, Niestała Czytaczka, Gromowładna 33 Koke,smof,czytaczka,kotka,cynik 34 Toledo 35 Prymitywny 36 Magda, Wadera, Cizia i EVE 37 Nowy 38 najszybszy 39 inny 40 Magda, Ciotki 41 Midsummer Eve 42 Kredek, Frida 43 Cynik 44 Klara 45 Cynik, lubiękiedy

Gość gość
i wszystko jasne , Naj głosuje na PPP a PPP głosuje na Naja 🖐️

Gość gość
:O

Gość pewnaa jestem
No nic.. jedna osoba mnie lubi a trzy mnie by pobzykalo..c*****o:O