Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakłopotana112

Co on może mieć na celu pisząc do mnie?

Polecane posty

Wiem, że to w pewnym sensie głupie pytanie, bo najprościej byłoby się go po prostu spytać, ale raczej wołałabym spytać się Was o radę. Zacznę od tego, że mam 14 lat i już dosyć długo podoba mi się chłopak, który w tym roku skończy 17. Próbowałam do niego pisać w np. październiku, ale stwierdziłam, że sobie odpuszczę, bo uzyskałam odpowiedź "nie masz innych kolegów?", niby przeprosił i była normalna konwersacja, ale no napisał to, co mnie bardzo zabolało. Jakoś w czwartek napisał do mnie "co tam" i pisaliśmy przez 6h, następnego dnia miałam urodziny, to złożył mi życzenia i ponownie się rozwinęła konwersacja. Tak samo było wczoraj i w sobotę. Jest strasznie miły dla mnie i pomógł mi w zadaniu, ale wątpię, że mu się podobam, ponieważ on ogólnie kręci się w takim towarzystwie, że jest dużo dziewczyn i sama nawet nie wiem czy nie jest przypadkiem w związku. Za bardzo nie wiem co o tym myśleć, więc pytam się Was: Co o tym sądzicie?

Gość gość
Niestety ale w tym wieku chłopcy myślą tylko o jednym i może założył się z kumplami że Ci zaliczy, bo w jego piękną przemianę nie licz ale dopóki sama się nie sparzysz to nie będziesz wiedziała . On niestety Ci nic nie powie . Chłopaki w jego wieku wolą starsze dziewczyny.