Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem nieasertywna i boję się znajomej boję się jej odmówić

Polecane posty

Gość gość

obie mamy dzieci w wieku wózkowym ona 11 miesięcy a mój 13 miesięcy , spotykalysmy się by dzieci razem się bawiły by gadać, ale ja nie spędzam tyle czasu z dzieckiem,ona cały dzień siedzi w domu i się po prostu nudzi a ja pracuję w domu przez kompa, czasem wychodzę na miasto, ale wstyd mi jej odmówić spotkania i spotykam się z nią ciągle a potem mam zaległości i muszę pracować w nocy albo odwołuje spotkan z ludzmi , nie pójdę do kina czy na zakupy byle z nią spędzić czas co o tym sądzicie?

Gość gość
A dlaczego boisz się jej odmówić? Pobije cię za to, czy jak? Mówisz jej, że chętnie byś się umówiła, ale pracujesz i nie możesz tak często sie spotykać. I już.

Właśnie czemu boisz się jej powiedzieć, że nie możesz się z nią spotkać, albo nie dasz rady? Musisz wyrobić w sobie większą asertywność. Pozdrawiam http://luksusportal.pl/

Gość gość
nie mogę bo się wstydzę/ boję że ona coś pomyśli i obrazi na mnie i znajdzie inną kumę a ja będę latać sama z dzieckiem

Gość gość
boze co za problem latac samej z dzieckiej? ja nie rozumiem, mentalnosc dziecka z podstawowki :/ ogarnij sie kobieto