Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja bratowa była "puszczalską", ale mam to gdzies

Polecane posty

Gość gość

Ludzie o niej plotkują i gadaja, ze się puszczała, teraz zakochała sie w moim duzo starszym od niej( 17 lat) bracie, ale widze, ze sie kochają i mam to gdzies co ludzie gadają o niej. Chociaz jest troche pusta, wszystko jej sie kojarzy z seksem i solarium to jej ulubione zajecie. Swoje dziecko maja rozpuszczone na maxa, na wszystko jej pozwalaja. Swoje dziecko wiece co nauczyła pokazywac ...Kaja pokaż cycki. Kurde jak mozna dziecko uczyc, zeby pokazywało cycki..pierwszy raz sie z czyms takim spotkałam. Jednak mimo wszystko akceptuję ją bo brat ja kocha. Ona jego. Mam gdzies,ze sie puszczałą jej sprawa, jej sumienie. Moj brat sie rozwiodł dla niej specjalnie z żona i zostawił ją z dzieckiem , ale alimenty jej płaci naprawde wysokie, ze starcza jej na godne zycie. Z obecna partnerka zyje na kocią łape i cała miejscowosc go obgaduje, a ja stwierdzam, ze wazne, ze sa szczesliwi.

Gość gość
SWOJE DZIECKO nauczyła pokazywac "gdzie ma cycki" Aga do niej"pokaz cycki Kaja", a kaja mowi ćićki i pokazuje, to mnie akurat zniesmaczyło, po co dziecko uczy pokazywac gdzie ma cycki? moze piczke tez nauczy pokazywac,.?troche nie moje klimaty, jakby była z nie mojej planety, ale i tak ja akcpetuje

Gość gość
to nie swiadczy o niej jakos zle, ot jest sobie jaka jest ale ten brat to juz masakra :( nigdy niewiadomo co facetowi odbije, zamarzy sobie o pustej, ladnej panience i kopie w d**e normalna kobiete :(

Gość gość
Swój do swego ciągnie :D

Gość gość
Swój zawsze ciągnie do swego! Człowiek potrzebuje bratniej duszy! Jeśli ona czuje się niedolna do posiadania męża i rodziny to będzie wniebowzięta widząc jak ten ,,mąż" daje jej seksualną satysfakcję-to dla niej dowód na to że nie jest sama że są ,,gorsi" od niej.