Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kids planet

dzień dziecka imprezy plenerowe

Polecane posty

Gość Kids planet

Kids Planet jest liderem w organizacji imprez o specjalizacji rodzinnej. Jesteśmy najdłużej działającą agencją eventową w województwie mazowieckim. Zajmujemy się organizacją imprez w całej Polsce. Posiadamy ogromne doświadczenie w organizacji wszelkiego rodzaju wydarzeń. Na rynku działamy od 2005 roku. Przez ten okres zdobyliśmy duże doświadczenie realizując dziesiątki imprez każdego typu. Zapewniamy: • Oryginalne scenariusze tematyczne dostosowane do indywidualnych potrzeb Klienta • Innowacyjne programy artystyczne dla dzieci, młodzieży oraz dorosłych • Profesjonalnych animatorów, którzy posiadają wieloletnie doświadczenie przy realizacji eventów dla naszej firmy • Oprawę konferansjerską • Pokazy artystyczne klaunów, iluzjonistów, Mikołaja, Szczudlarzy, mimów, fireshow, naukowe, baniek mydlanych, robotyki • Urządzenia rozrywkowe m.in. dmuchańce, wielkie zjeżdżalnie, trampoliny, kule zorbingowe • Bazę miejsc do organizacji (hotele, sale konferencyjne, sale balowe, muzea, miejsca plenerowe, pola golfowe, lodowiska, miejsca zabytkowe) • Paczki i kosze okolicznościowe – podarunki dla pracowników oraz dzieci • Dekoracje - scenografie oraz rzeźby balonowe, dekoracje światłem dopasowane specjalnie do charakteru imprezy

Gość Met Bud
Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Dysponujemy własną halą produkcyjną wyposażoną w najwyższej klasy maszyny i sprzęt do obróbki metali. Nasz zespół to wykwalifikowani i doświadczeni specjaliści, którzy elastycznie podchodzą do każdego Klienta. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać każdym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazynów. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przekłada się na wysoką jakość naszych produktów i usług. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej.

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA

Gość gość
Jeśli chodzi o imprezy plenerowe, to jest to super sprawa, zwłaszcza dla dzieci. :) Ja urządzałam urodziny swojego dziecka w plenerze. Wynajęłam namiot z http://www.namiotyhalowe.pl/ , sprawdził się super.

Gość gość
duży wybór atrakcji na imprezy plenerowe dla dzieci ma firma www.europarty.pl. u nich możecie zamówić dmuchane zamki do skakania, namioty pełne atrakcji, oraz animatora przebranego za Kubusia Puchatka.

Gość gość
i fajnie, dzieciakom mega podobają się takie akcje - sama pracuję przy organizacji tego typu imprez. Z zaplecza technicznego niezbędnego sprzętu warto jeszcze pomyśleć o zasilaniu, typu agregaty prądotwórcze. My korzystamy ze sprzętu od http://agar-power.pl/oferta/ - jak dla mnie niezawodne

Gość MET BUD Konstrukcje Stalowe
Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Dysponujemy własną halą produkcyjną wyposażoną w najwyższej klasy maszyny i sprzęt do obróbki metali. Nasz zespół to wykwalifikowani i doświadczeni specjaliści, którzy elastycznie podchodzą do każdego Klienta. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać każdym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazynów. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przekłada się na wysoką jakość naszych produktów i usług. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej. Idealne do wynajęcia na imprezę w plenerze!

Gość gość
ja organizuje imprezy plenerowe i muszę przyznać, że sprawdzają się w tej kwestii agregaty prądotwórcze firmy www.agar-power.pl - warto wiedzieć jak takie imprezy wyglądają od kuchni :)

Gość gość
przy organizacji imprez w plenerze przydadzą się też tacki i podkładki papierowe. Ja ostatnio tego rodzaju rzeczy zamawiam za pośrednictwem tej firmy http://www.abcpak.pl/. Mają też solidne talerze papierowe, na grilla bardzo praktyczne.

Gość gość
Bardzo dobrą agencją eventową organizującą m.in. koncerty w plenerze jest http://artystyczna.pl/ . Korzystałam z jej usług i naprawdę szczerze polecam.

Gość Hanka_P
Zachęcam do podjęcia współpracy z zespołem muzycznym, który ożywi imprezę odpowiednią muzyką. Polecam zespół no to gramy, z którym na zabawach spotkałam się już dwa razy i za każdym razem świetnie się na nich bawiłam :)

Gość Agnieszka1985

W sierpniu mój synek skończył 7 lat i na urodziny zamówiliśmy dla dzieci bajkowe postaci  (  Kubusia i Tygryska ).  Takie  atrakcję zamówiliśmy z firmy "Coral", która jest właśnie agencją artystyczną z miejscowości Bluszczów  województwie śląskim.