Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poroniłam...po raz czwarty

Polecane posty

Gość gość

Z moim mężem staramy się od kilku lat o dziecko. Poroniłam już czwarty raz, siostra męża i rodzina śmieją się że jestem wybrakowana..nie wiem co robić

Gość gość
to adoptuj albo wynajmij surogatke w czym masz problem

Gość gość
robiłaś badania?

Gość gość
ja trzy razy poroniłam, w którym tygodniu straciłaś? Na szczescie mam juz dwojke dzieci.

Gość gość
Szczerze współczuje, ja przeżyłam tą tragedię raz...i nie rozumiem z czego oni się śmieją, to dla mnie jest niepojęte. Powinni Cię wspierać...mam nadzieję, że chociaż mąż jest dla Ciebie oparciem w tych trudnych chwilach.

Gość gość
Hej, powinniście zrobić badania, być może z tobą wszystko ok, a coś nie pasuje u was, albo jest coś z nasieniem męża. Rozwiązaniem wtedy byłoby skorzystanie z nasienia dawcy.

Gość gość
ile masz lat? może za późno zaczęłas starania? wyluzuj, odpocznij może wszystko chcesz mieć od razu. ..

Gość gość
Autorka- tak robiłam, lekarz mówi że wszystko jest okej. Najbardziej mnie bolą te przytyki, jakby urodzenie dziecka uczyniło z siostry męża świętą krowę. Myślałam o adopcji, ale mąż nie chce..

Gość gość
Mam 27 lat..

Gość gość
Próbujcie jeszcze.Ja bym zmieniła gina.3 razy poronienie i powinien zlecić badania.Zmien lekarza i zobacz jak pokieruje cie inny.Uda sie wam zobaczysz najwazniejsze nie odpuszczac i byc swiadomym przyczyn niepowodzenia.Trzymam kciuki.A rodzinke olej co za chamstwo nie mam slow...

Gość gość
Ostatnią, dziewczynkę, w 6 miesiącu. To była moja najdłuższa ciąża...

Gość gość
Idż do innego lekarza, bo nie może byc wszystko ok, a jestes młoda i szanse na dziecko masz. Mus byc jakis problem z utrzymaniem ciąży, ważne jest wszystko hormony choroby przewlekłaa nawet krzepniecie krwii. Zmień lekarza

Gość gość
Ja tez 3 razy straciłam ciążę ale zmieniłam lekarza i się udało.A co brała w ciąży

Gość gość
Zmienię lekarza, zdecydowanie. Siostra męża mieszka 2 km dalej, często dzwoni do męża, o mnie nigdy nie pyta jak s czuje. A dopiero 2 miesiące temu straciłam moją kruszynę..

Gość gość
to może być wina męża... ja kiedyś też poroniłam a z innym mężczyzną bez problemu donosiłam ciążę mimo stresów

Gość Kożelanka
U mnie w rodzinie kuzynka poroniła w 4-tym miesiącu. Wszyscy już wiedzieli o ciąży, ale nikomu chyba nie przyszłoby do głowy, żeby się z niej naśmiewać. Wszystkim było smutno i przykro i starali się ją jakoś podnieść na duchu. Mąż powinien coś swojej siostrze powiedzieć. Nie może Cię tak traktować.

polecam stronę www . poronienie . pl dużo porad medycznych i prawnych, forum dyskusyjne, lista badań. Też przechodziłam przez to. Raz. Współczuje Ci serdecznie.

strona oczywiscie bez spacji pomiędzy znakami ale w ciągu kafe by ją odrzuciła jako spam. powodzenia

Gość gość
Bardzo kocham męża, stoi za mną murem i za każdym razem ją opieprza za brak kultury. Po niej spływa to jak woda po kaczce, niby udaje , przeprasza, i znów jest to samo.. Nie wyobrażam sobie mieć u boku innego mężczyzny, mam tylko męża, moi rodzice nie żyją..

Gość gość
niezla masz ta bratowa. bardzo Ci wspolczuje i wierze,ze bedziecie w koncu mieli swoja kruszynke. 6msc to juz zaawansowana ciaza i co z niej za matka skoro robi ci przytyki..ja na twoim miejscu ograniczylabym kontakt do minimum,a bratowej jak i reszcie rodziny wygarnela,bo to nie sa normalni ludzie. za ciebie autorko trzymam kciuki. badz silna