Gość Marika Napisano Sierpień 25, 2019 Jeżeli mówicie o tym centrum Spondylo-Clinic we Wrocławiu to ja również polecam . Chodziłam do nich na masaż, który zmniejszył dolegliwości rwy kulszowej, który doskwierał mi przez połowę mojego życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weronika Napisano Wrzesień 25, 2019 Ja z kolei chodziłam na masaże do Kolmed w Świdnicy i bardzo dobrze ich oceniam. W ofercie mają m.in. masaż klasyczny, segmentarny czy tkanek głębokich. Super masażyści i ceny na przeciętną kieszeń. Bardzo jestem zadowolona z tej placówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DerekK 0 Napisano Lipiec 29, 2020 Ostatnio żona umówiła mnie na masaż leczniczy do Aestetic Clinic, to jest w Poznaniu. Chodzi tam na zabiegi medycyny estetycznej, ale też mają w zespole rehabilitanta. Powiem szczerze, że nie spodziewałem się tak dobrych efektów po pierwszym zabiegu, duże rozluźnienie spięcia w ramionach, ogromna ulga i w końcu przespana noc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
logs1231 0 Napisano Lipiec 18, 2021 Najlepsze masaże lecznicze tylko w Mat Massage - są tanie, a specjaliści, którzy je wykonują naprawdę mają do tego rękę i doświadczenie. Dodatkowym atutem jest możliwość dojazdu do klienta na terenie Poznania i okolic. http://matmassage.pl/?fbclid=IwAR1MYDDnH3MJZ7FBZ0qQxg7M-PifsespBm79xRS8GrqLL0OR5BC350HacFg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
logs1231 0 Napisano Lipiec 18, 2021 Najlepsze masaże lecznicze tylko w Mat Massage - są tanie, a specjaliści, którzy je wykonują naprawdę mają do tego rękę i doświadczenie. Dodatkowym atutem jest możliwość dojazdu do klienta na terenie Poznania i okolic. http://matmassage.pl/?fbclid=IwAR1MYDDnH3MJZ7FBZ0qQxg7M-PifsespBm79xRS8GrqLL0OR5BC350HacFg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowaczek95 0 Napisano Kwiecień 21, 2022 Możliwe, że oferta jaką ma przychodnianarantem.pl będzie dobrym wyborem. Specjaliści z medycyny tybetańskiej, pomagali mi między innymi w walce z układem moczowym, nerkami i terapia ziołowa okazała się skuteczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach