Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja osoba , moje streszczone życie, jakie jest wg was?

Polecane posty

Gość gość

Jestem kobietą , mam 29 lat r.1986.Uroda?? Trudno samemu ocenić ale dała bym sobie jakieś 6,może 7 pkt na 10.Nie mam męża, dzieci, nawet faceta. Mieszkam sama, mam własne mieszkanie ( nie na kredyt) 34mkw w sporym mieście , mieszkam w nim z moim psem . Prowadzę dwa nieduże sklepy odzieżowe , jeden z nową, drugi z używaną odzieżą, nie ma szału ale na godne życie bez większych szaleństw wystarcza. Dużo czasu spędzam w pracy, więc rzadko się udzielam towarzysko, niedawno wyprowadziłam się do innego miasta, więc nawet nie mam tu znajomych, czasami w weekend ktoś ze starych znajomych z poprzedniej miejscowości mnie odwiedzi, jestem domatorką, więc lubię wolny czas spędzaćw domu. Mam wspaniałych rodziców, którzy mieszkają 12 km ode mnie więc dość często się spotykamy, także pomagają mi w prowadzeniu firmy.Jak oceniacie moje życie?

Gość mój pies mój ksiaze z bajki
ja oceniam , że jest super bo mam mniej więcej takie życie jak Ty :D kocham mojego psa , mam nadzieję, że Ty kochasz swojego i pozwalasz mu spac w łóżku, a jaki to pies? mały czy duży?

Gość gość
Fajnie masz

Gość gość
Spaniel, bardzo go kocham,śpi ze mną :) niestety sporo czasu musi spędzać sam w domu :(

Gość gość
masz pełne życie - praca, pieniądze, dom, (własne mieszkanie) brak kredytu, do tego cudowny przyjaciel - pies , czego chcieć więcej? zycie 9/10 albo 10/10

Gość gość
spokojne i troche samotne.jestem w Twoim wieku i troche inny bilans hehe a nawet calkiem inny :)

Gość gość
zazdroszczę ci takiego życia