Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deviant

Lubisz całować, lizać?

Polecane posty

Gość gość
Gromi zaraz sierściuch temat ci założy :D

@gość dziś No teraz widze tworzymy sztuczny tlum poparcia z "goscia" bo jak tu sie bronic jako Deviantka jak wszyscy moga poczytac Twoje tematy i wypowiedzi do Koke:)? To juz chyba koniec tego Nicka mysl nad nowym:)

@gość dziś Nic Gromi nie zaloze pozostawiam to jej sumieniu:) I zaloze sie o flaszke Sliwowicy ze Gromi wie ze zle robi ale jak to przyznac temu strasznemu Wilkowi:)

Gość gość
Lecz się Wilk, może nie jest za późno, poza tym wyjazd stąd, zostałeś wyproszony przez autora tematu. Wracaj do siebie i tam siedź

Gość gość
Jaki sztuczny tłum poparcia? Chciałem wyjaśnić z tobą twarzą w twarz kilka rzeczy to narobiłeś w majty, wymyślając jakieś śmieszne zasady. Zapomniałeś jak sam pisałeś do siebie z pomarańczy, co widać było po błędach w pisowni?

Gość keczupuś
:O

@Deviantka Cos ci slabo idzie tworzenie tego sztucznego tlumu poparcia z pomaranczy musisz szybciej klikac:)

smof, a zatem zrobie ci to obciaganko i doprowadze cie do orgazmu na tym wyzszym poziomie :) biore go w dlon. druga pieszcze jadra, glaszczac je, biorac w dlon, a palce niby mimochodem muskaja rowek. napletek powoli zsuwa sie, ukazujac nabrzmiala zoladz i lekko rozchylony otworek na koncu. opuszkiem palca wodze od gory do dolu, czuje jak drga. z twych ust wydobywa sie cichy jek. za opuszkami palcow podaza jezyk w dol i w gore, jednoczesnie dlon coraz smielej piesci rowek, przesuwajac lekko, glaszczac, jeszcze raz. odslaniam glowke, caluje w czubek, slonawo slodkawy smak, piescisz ma glowe, palcami odgarniajac wlosy z czola, wrecz zaciskaja sie na nich gdy zdajesz sobie sprawe, ze jednoczesnie pieszcze cie jezykiem jak i palcami od tylu. wargami pieszcze go najpierw na zewnatrz, biore go w usta tylko czubek, drazniac sie z toba. przez biodra przechodzi fala drzenia, gdy czujesz jak palec naciska na dziurke. powoli biore calego w usta, jednoczesnie zaglebiajac palec, nie spiesze sie, chce bys oswoil sie z uczuciem, wilgotne wargi, wewnatrz ust musniecia jezyka, powoli zaczynam rowniez poruszac palcem, dochodzi mnie kolejny twoj jek, poruszajac szubciej ustami, jednoczesnie przyspieszam ruchy palca. z otworka saczy sie kolejna kropla. pieszczac cie jezykiem, ustami zaciskam dlon by najpierw powoli, miarowo. usta zaciskaja sie na nim, a palec porusza sie miarowo masujac od srodka. nie mozesz uciec, patrzysz jak znika w ustach i znowu sie pojawia, jednoczesnie nabijajac sie na palec. poruszasz biodrami, czuje jak jeszcze bardziej twardnieje. wyciagam go z ust by piescic jadra, podkurczone juz gotowe do akcji, caluje je, biore do ust, sse, znowu jek, palec porusza sie teraz plytko, szybko. lize od dolu do gory i na okolo, i jeszcze raz. jezyk krazy po zoledzi. a dlon piesci u nasady naciskajac. palcem wodze wokol otworu, opuszek jest mokry od sliny i kropli. masuje po calej dlugosci calujac skore na podbrzuszu. biore go w usta ale tylko zoladz. dlon pracuje szybciej, rowniez jezyk jak i palec w tylku. nie wytrzymasz tak dluzej, nabity z dwoch stron. biodra poruszaja sie w rytm ruchow dloni. czuje jak kanalikami naplywaja zyciodajne soki. szybciej poruszam palcem, glebiej. kiedy wypelniaja usta wewnatrz, zassysam sie na nim... aprobujaca mrucze zadowolona z ilosci, mmmmm jak ja lubie jej smak i uwielbiam polykac. zaciskam palce gleboko u nasady i sciskajac sune w gore. czuje jak posladki drza, powoli wyciagam palec macujac juz tylko lekko wokol. nie chce uronic ani kropli. podnosze twarz do ciebie, misiu, oblizujac sie wymownie, usmiechajac sie. wystarczy takie male co nieco?

Gość gość
Zapraszam do stolicy, przekonasz się czy jestem dewiantką. Zgoda cykorze?

Gość keczupuś
:D Heee he, ja też tak potrafię. Kotka skąd to wzięłaś? podaj źródło :classic_cool: Teraz ja ja ja jaaaaa!!!!

Gość keczupuś
:D

keczupus, no niestety to jest made by kotka :) a jak jestes niewierny tomasz to szukaj przez google w internecie :classic_cool:

Gość keczupuś
Kotka jest to made by kotka, to jestem pod wrażeniem, serio. Ale musisz dopracować szczegóły, tak żeby misiu po tym główka nie bolała :classic_cool:

a udowodnij mi, ze cie zdradzilam..... :P albo inaczej, niech sie zglosza ci z ktorymi cie zradzilam :classic_cool:

wiesz, to, ze jestem taka dobra w te klocki, to jest zasluga intensywnego treningu :) a zatem (bo od a wiec zdania sie nie rozpoczyna) powinienes sie cieszyc, ze az tak duzo ich bylo :classic_cool:

Gość keczupuś
Ja jeszcze na jedną małą chwilkę.. Smofciu jak skończysz z kotką :classic_cool: to zrób wierszyk plis :) Kotka ja tez czasem zaczynam od więc. Wiec jak misiu zrobi wierszyk to zgłosimy do nobla i misiu i kotkę.

Gość keczupuś
Czy określenie "najpiękniejsza" jest jeszcze aktualne? Jeśli tak, to oto jestem :P

Gość keczupuś
Smofciu śliczny ten wierszyk, trochę na kolanie pisany, ale śliczny )

Gość gość
Deviant napisz Wilkowi żeby wypierdalał z twojego tematu. Niech przestrzega prawa wilka na ero chujek jeden :o

Gość gość
To co napisał na temacie Koke o Oli to ma wpierd///oll jakim trzeba być schizolem , żeby sie mieszać w nie swoje sprawy ..

Gość pyk
8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

Gość gość
Nikt nie rozpierdolił tylu tematów na ERO co ten idiota Wilk :(

Gość gość
8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

Gość gość
A Nieogryzek ma przechlapane, bo się zakochała w tym manipulancie co ma ósemkę obok entera

Gość gość
Mam w d***e Koke, spamera z tajniaka. Ole też, k***a jakąś gwiazdeczkę z niej robicie, niedługo zacznie skakać w polsacie do wody. Wk****a mnie wilk, cichy p*********acz i manipulant i chciałbym, żeby go w******o chociaż raz z jakiegoś tematu na podstawiejego p********o "prawa wilka" :o

Pisałam kiedyś z Deviantem o sensie miłości. Nie wyczułam żeby był kobietą. Czyżby intuicja mnie zawiodła? ;) Deviant, po prostu podnieca Cię ślinotok, poślizg , dominacja i pochodne z ludzkich gruczołów. :P

Gość gość
Pamiętacie jak prosiła kokeja zeby jechal z nią w Mikolaja na oddzial do Szpitala? Pojechal? Nie pojechal. Stawiam skrzynkę śliwowicy że Koke się wycofa. Jest nieprawdziwy i klamie