Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochana w niewłaściwej osobie...

Polecane posty

Gość gość

Witam. Zakochalam sie w swoim dentyscie,nie wiem czy jest zonaty i czy zainteresowanie dziala w obie strony. ..problem w tym,ze jestem w zwiazku,ktory sie wypala,nie mamy slubu ale laczy nas dwoje dzieci..co mam zrobic? Pomozcie: (

Gość gość
Rwij

Gość gość
A cos wiecej? Dziecinne poradymnie nie interesują.

Gość gość
Moim zdaniem sytuacja jest trudna a nawet b trudna gdyż dentysta może być już zajęty a nawet jeśli nie to nie wiadomo czy zaakceptuje twoje dzieci ale mogę sie mylić.

Gość gość
Czyli najlepiej dać sobie spokoj i zapomniec o nim? Jestem w totalnej rozsypce,co dzien o nim mysle. Z drugiej strony kto by chcial kobiete z dwojka dzieci...nawet nie mam jak do niego zagadac,bo przy asystentce troche nie wypada.

Gość gość
Uważam że zawsze warto spróbować ostatecznie nic nie tracisz tylko że musisz być przygotowana na porażke i wiedzieć czy ta porażka cię zbytnio nie podłamie.

Gość gość
Nie znasz goscia a chcesz zeby twoje dzueciaki wychowywal, zalosne

Gość gość
Tylko w jaki sposob dac mu do zrozumienia,ze chcialabym go lepiej poznac i jak upewnic sie,ze jest wolny..? Obraczki nie nosi,ale nigdy nic nie wiadomo.

Gość gość
He he he,ja sama potrafie zajac sie swoimi dziecmi i finansowo rowniez jestem niezalezna :)

Gość gość
Kurcze nie wiem i nie mama pojęcia jak masz dać mu to do zrozumienia chociaż podejrzewam że facet się już domyśla to się czuje i może sam nie wie jak się zachować ale to są tylko moje przypuszczenia.

Gość gość
W sumie ciezko stwierdzic czy tez jest zainteresowany,bo podejrzewam,ze wszystkie pacjentki traktuje w taki sposob tzn.jest mily i usmiechniety...