Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

nie

Polecane posty

Gość gość
wynajmij lokal i przyjmuj klientów, nawet kasy fiskalnej nie musisz mieć :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Do tego jeszcze trzeba mieć mózg

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Tapete umiesz kłaść to może wykonczeniowka? Nie jednego byś wykonczyla ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Jeśli jest to duze miasto zastanów sie nad otwarciem firmy sprzątającej... naprawdę dobre zarobki maja:) oczywiscie trzeba miec spory wkład pieniedzy na poczatek. maszyny typu: okurzacze przemyslowe itp. Ja ostatnio myslalam o załozeniu niepublicznego przedszkola integracyjnego.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
To chyba nie jest dobry pomysł, jeśli masz czegoś, co Cię pasjonuje, nie znasz się na tym dobrze i nie jesteś osobą zaradną i kreatywną. Moim zdaniem kompletnie się do tego nie nadajesz.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
u mnie w 40 tysięcznym mieście powstał ostatnio bar, a w zasadzie jakby taki bar mleczny, mają naprawdę niezłe wzięcie i to nie tylko u biedoty, jak zaraz pewnie pomyślicie, bo wielu ludzi wpada tam z 'trojakami' (pojemnik na obiad jakby kto nie wiedział) i biorą obiady na wynos tak jak ze szkolnej czy szpitalnej stołówki. Filozofią tego lokalu nie jest rozbudowana karta menu na 120 dań, tylko każdego dnia były 2 rodzaje zup i 2 rodzaje dania głównego. Na przykład w poniedziałki grochówka i pomidorówka i do tego schabowe i mielone (oczywiście do tego odpowiednie dodatki: ziemniaki, surówka itp). We wtorek np. zupa ogórkowa i krupnik, do tego pierogi z mięsem lub z kapustą i grzybami. Środa żurek i zupa fasolowa, do tego żeberka w miodzie i kurczak. Zresztą co ja sie będe rozpisywać, oto menu na marzec. Właśnie oni tak robią że na początku miesiąca dają menu na cały miesiąc. Jak widać dania/zupy są bardzo różnorodne i co ważne to wszystko jest bardzo dobre i świeże, bo gotują codziennie tylko 4 rzeczy, 2 zupy i 2 dania główne, więc jak otwierają o 12 to od rana mają juz to wszystko na świeżo ugotowane, a nie mrożonki bo karty menu ze 120 daniami nie da się tak hop siup ogarnąć. Także naprawdę mają dobre swojskie domowe żarcie i co ważne tanio. Może nad takim czymś pomyśl, 4 rzeczy dziennie tylko sie gotuje, łatwo to ogarnąć http://zapodaj.net/764d0a2c62fd4.jpg.html

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no jak to w jakiej kelnerskiej! :D ewentualnie możesz rozwinąć \swoją działalność o katering :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Aha i taki obiad dwudaniowy kosztuje 9,90zł Dziś 23 marca, więc ja bym wzięła zupe gulaszową i do tego zraza

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
na co ty ją namawiasz, Studzia by prędzej ludzi potruła niż coś dobrego ugotowała...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×