Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gromowładna

Fiku miku

Polecane posty

Gość gość
Odwal się od Fikuśnej bo cie zniszcze 😠:classic_cool:

Nie znam legendarnej userki z uczuciowego, gdyż tam nie zaglądam. Nie zdarza mi się również kogoś szargać, no chyba, że osobnika płci przeciwnej i w seksualnym kontekście. A co do Ciebie Nowy, miło mi się niezwykle zrobiło po przeczytaniu Twoich uwag na mój temat, ale wiesz, nie wszyscy muszą mnie lubić, to byłoby niezdrowe ;)także spoko możesz sobie dalej po mnie jeździć. Tylko uważaj, żeby Ci zadra nie weszła

Oj tam Gromi już nie dramatyzuj. :O Znając Ciebie ;) , nawet powieka Ci nie drgnęła. ;) Co nie znaczy, że trochę przesadziłem. :( Przepraszam Gromi :) 🖐️ Trochę mi odwala. :O :(

Gość gość
"troche" 🖐️

Gość gość
Nowy już znudziła ci się skóra Koke :)

O nie tak łatwo Ci nie pójdzie Jim. Klękaj przede mną i całuj w kolano. A Ty debilu od pedofilii wypeirdalaj stąd w try miga!!!

Gość gość
Nowy nie masz zawrotu głowy od dzisiejszej jazdy na Karuzeli. Bujałeś się równo, choć incognito :D

O nie !!! Gromi, 😭 Mam z Tobą być w parz i grać w "dumę " 😭 Przecież nie będą mieli szans. Jesteś okrutna, nie bawię się z Tobą... ;) Wolę zapałki... hehheh

Gość gość
NOWY W MIEŚCIE TO OKRUTNY PEDOFIL

Aha, i chcesz się tymi zapałkami bawić koło kawałka drewna, którym wg Ciebie jestem? jesteś okrutny. Chyba rzucę się pod tramwaj. tylko szkoda, że tu tramwaje nie jeżdżą.

Gość gość
gość dziś NOWY W MIEŚCIE W AKCJI smutas.gif 11111 powinni cie dorwać mały gnojku :classic_cool:

Gość gość z piekła rodem
gość dziś NOWY W MIEŚCIE W AKCJI smutas.gif xxx ogarnij się cepie 🖐️

Pluję za to sobie w twarz Gromi. :( Nie myśl tak, proszę.., bo jesteś super ;) 🖐️ Uciekam, bo pomarańcze znów wzięło... Do przeczytania :) 🖐️

Proszę nie zaśmiecać mi tematu swoim żałosnym bulgotaniem. A ty Jim pluj sobie pluj, bo masz u mnie krechę.

Gość gość
Nowy w mieście lubi lizać zwieracze małym chłopczykom :(

Gość gość
Ktoś kto pisze o tej pedofilii powinien zostać sprawdzony przez redakcję. Normalnemu człowiekowi takie rzeczy nawet przez myśl by nie przeszły a co dopiero pisać o tym. Może sam ma podobny problem. Ja czytając to czuje zgorszenie a co dopiero gdyby takie zdanie "Nowy w mieście lubi lizać zwieracze małym chłopczykom " miało wyjść z pod moich palców.

Gość gość
to Nowego w mieście powinni sprawdzić i w końcu zamknąć za to gwałcenie małych chłopców :(

Gość gość
Czemu macie w awatarze zdjęcia atrakcyjnych kobiet? Przecież i tak każdy wie ze to nie wy:D

Gość gość
gość dziś X 🖐️ To pisze jakiś zwyrodnialec dając upust swoim fantazją.

Gość gość
To pisze jakiś zwyrodnialec dając upust swoim fantazją. 1111 pisze się fantazjom, to liczba mnoga Panie :)

Gość gość
To pisze jakiś zwyrodnialec dając upust swoim fantazją. 1111 pisze się fantazjom, to liczba mnoga Panie xx HAHAHAHA NOWY W MIEŚCIE szmato zaloguj się, bo nawet z orange charakterystyczne byki sadzisz :D CO za przegrany matoł :D

Grom umnie jezdza tramwaje wiec zapraszam...tylko znajac nie znajac ciebie to predzej tramwaj sie wykolei wiec szkoda ludzi

Dobrze, dziękuję za informację. Powtarzam, nie obrażam Tabasko z pomarańczy, nie wyzywam jej. Ostatnio po mnie jechano ostro, ciekawe czemu nikt Tabasko na temacie wklejek uświadamiających nie robił. Może warto pójść na długi spacer? Wiosna jest, ja byłam.