Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gromowładna

Fiku miku

Polecane posty

Gość gość
komu dziś przyszłaś krew psuć?

Ostatnia i lecę https://www.youtube.com/watch?v=fyoCXePXQF0 "Już teraz wiem, że dni są tylko po to, By do Ciebie wracać każdą nocą złotą Nie znam słów, co mają jakiś większy sens Jeśli tylko jedno - jedno tylko wiem: Być tam, zawsze tam, gdzie Ty " "Żegnać się co świt i wracać znów do Ciebie Być tam, zawsze tam, gdzie Ty " Mam nadzieję, że jednak niewytarty ten tekst i się podoba ;)

Dzien dobry .....nie hejtujcie tylko Muchy dacie rade ....inne sobie poradza

Dziękuję Gromi za interwencję na Redakcji. :) 🖐️ Mnie zlali totalnie. :O Ślepe krety Można sobie mnie nie lubić, ale do tych celów używać wyzwisk typu pedofil? Że gwałcę małe dzieci, bo mam małego penisa. :O :O Zrobił sobie zabawę z poważnej sprawy. Już sikali mi na groby moich najbliższych, wyzywali od pedałów, moją matkę od kuṛwy. I jakiś zjeb, pisze mi, że karma się odwróciła. Wyzwiskami od pedofila!!!! , bo byłem niemiły dla Gromi. (słaby wjazd swoją drogą :O ) ale taki pomysł na tyranie mojej osoby, to już nie przegięcie, tylko trąc***atologią. :O Zj***e!!!

Gość gość
sama zgłosiłam tematy do usunięcia :O Nie wazne ale wiedz , że jestem za Tobą 😘

Gość gość
:O

To naprawdę nie chodzi o mnie. jedynie mój nick sprawił by wylać swoje frustracje, sugerując i dość dobitnie, że utrzymuję stosunki seksualne z nieletnimi chłopcami. :O Te głupie krety z modełłe nie kiwną nawet palcem, ale już poszło w świat, że O2 przymyka oko na pedofilię. A osoby za to odpowiedzialne powinny być zgłoszone do odpowiednich władz.

Gość gość
ta

Pozdrawiam Muche 17 lat juz dawno skonczyła wiec moge nawet w d**e ja pocalowac ale powstrzymam sie i tylko sie zamachne

Gość Dariaagość
Jacuś nadajesz sie tylko do kibla idioto

Gość Dariaagość
Jacek jaki ty h/ujo/wy jesteś!