arwena88 0 Napisano Marzec 23, 2015 Hejka. Moje cykle wahają się średnio od 28 do 31 dni. Czasem bywają krótsze czasem dłuższe jak to w życiu. Dzisiaj mam 30d.c i strasznie się niepokoję - zrobiłam już 4 testy i wszystkie wyszły negatywnie. Stosunek miał miejsce jeden 11 i 12 dni temu. Testy robiłam kolejno w 28, 29 i 30 dniu cyklu. Dzisiejszy idealnie zgodnie z instrukcją z pierwszego porannego moczu, w terminie @ (bo 30 d.c to już czas kiedy średnio mam okres) i wyszedł negatywny. Naczytałam się jednak jakichś starych wątków na forach, w których dużo osób pisało o tym, że czasem przy wczesniej ciąży testy płytkowe dają wynik fałszywie negatywny. Poszłam oddać do laboratorium krew żeby zrobić test z krwi na obecność hormonu beta HCG jednakże wyniki dostanę dopiero jutro. Zazwyczaj przed okresem miewam zwiastujące go plamienia a teraz kompletnie nic. Bardzo się stresuje. Myślicie, że ten poranny test był wiarygodny i mogę spokojnie czekać do jutra aby rozwiać swoje wątpliwości? POMOCY!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 23, 2015 Jeden stosunek trwający DWA dni, pozazdrościć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 28, 2015 Nie jesteś w ciąży. Test po takim czasie staję się wiarygodny. buraczek.pl/kiedy-spoznia-mi-sie-okres/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach