Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaNiebawem

Mój mąż uparł się na jedno imię ...

Polecane posty

Gość gość
amanda zalatuje tania dz#wka

Gość gość
A jak mąż się tak upiera pokaz mu ten post, może zmieni zdanie.

Gość gość
"I żądną patologią mnie nie zrazicie bo to śmieszne." To bardzo dobrze. Jeżeli prymitywizm intelektualny można określić już na podstawie imienia i zaklasyfikować dziecko, to tylko dobrze. Zostań więc przy swoim pomyśle. Aż się dziwię twojemu przebłyskowi inteligencji, który się objawił w pomyśle żeby zapytać. Odpowiedzi nie zrozumiałaś i nie wyciągnęłaś wniosku. Haha, i fakt, "takie jest życie niestety".

Gość MamaNiebawem
Mi się Amanda z nikim nie kojarzy,moim zd. to ładne imie ale brakuje mi zdrobnień,a ja kocham do wszystkich mówić zdrobnieniami ;)... tylko takie mam zastrzeżenie A ma ktoś może córeczkę Amandę ?? Jeżeli tak to jak się do niej zwracacie ?? Alanek to piękne imię,nie wiem o co wam chodzi . Mój bratanek to Alanek i jest taki kochany że mozna go schrupać i zacałować

Gość gość
nieładnie Amanda :( zbyt pretensjonalne i jak tu dziecko wołać? "Amando do domu!" Może Alicja,Adrianna,Anastazja?

Gość gość
Ja miałam Alana w szkole i wiem jak się do niego zwracali więc nie zrobiłabym tego dziecku ...

Gość gość
alanek :o jak jakis maly pedzio

Gość gość
No tobie się nie kojarzy, a 90% osób jednak się kojarzy, to twoje dziecko, skoro wymyśliłaś takie imię to i wymysł jak się do niej będziesz zwracała. I jest wiele oryginalnych ładnych imion, które nie będzie miało co 2 dziecko, ale fakt imienia Amandy raczej wiele osób nie da :) Dlaczego?? Chyba wiesz.

Gość gość
U nas na Alana mówili "Anal" czyli niezbyt ładnie :O

Gość MamaNiebawem
Zapytałam bo mam takie widzimisię i chodzi mi tylko i wyłącznie o zdrobnienia ,,patrz wyżej w temacie ,, ,jeżeli nie interesuje Cię mój temat to więcej tu nie wchodz i nie łam sobie języka na prymitywizmy intelektualne i takie tam ... pewnie sie tak oburzasz bo masz córkę Zośkę albo jakos tak,spoko :) mi się takie imiona tez podobają byle ładnie zdrabniać Podoba mi sie Gabrysia ale też Sara,i co ?? znowu patologia bo nie polskie imię ? Masakra, śmieszni jesteście :) P.S - Aurelia też bardzo ładnie,kojarzy mi się z małą syrenką

Gość gość
Herbert, Artur, Karol, Jan, Henryk dla kobiet Klara, Róza, Lisa, Helena, Łucja, Maria, Elżbieta generalnie uwazam, ze stare (ale bez przesadyzmu) imiona, sa jak mala czarna i czarny garniak zawsze dobrze leza

Gość gość
To nic sprośnego tytuł dokumentu. Pamiętnik Rutki Laskier - Rutka pamiętnik Zagłady

Według mnie jeszcze Alicja jest bardzo ładnym imieniem, więc pomyśl o nim

Gość gość
'aurelia też bardzo ładnie,kojarzy mi się z małą syrenką' i tacy imbecyle maja dzieci, az sie noz w kieszeni otwiera

Gość gość
Moja jest Laura :-) Mowimy Laurko :-) Amande tez bralam pod uwage ale pod naciskiem roznych ludzi, z podobnymi uwagami jak wyzej zrezygnowalam... Maz wybral imie bo ja juz nie mialam sily do tego. Ktos powiedzial "Menda, Mendzia" mialam wizje szkolnych lat mojej malenkiej i mi sie zbrzydlo...

Gość gość
mój się uparł z kolei na Helenę, i chyba nie wygram już z nim, choć mam jeszcze parę miesięcy

Gość gość
Zapytałam bo mam takie widzimisię i chodzi mi tylko i wyłącznie o zdrobnienia ,,patrz wyżej w temacie ,, ,jeżeli nie interesuje Cię mój temat to więcej tu nie wchodz i nie łam sobie języka na prymitywizmy intelektualne i takie tam ... pewnie sie tak oburzasz bo masz córkę Zośkę albo jakos tak,spoko usmiech.gif mi się takie imiona tez podobają byle ładnie zdrabniać Podoba mi sie Gabrysia ale też Sara,i co ?? znowu patologia bo nie polskie imię ? Masakra, śmieszni jesteście usmiech.gif P.S - Aurelia też bardzo ładnie,kojarzy mi się z małą syrenką po 1 Nie mam córki po 2 interesuje mnie temat może jedno dziecko się uratuje po 3 Więc co Wy dziewczyny myślicie o tym imieniu,ładne ?? Macie pomysły jak ładnie zdrabniać Pytasz czy ładne !!!!!!!!!!!!! Odpowiadamy na to pytanie ze NIE!!!!!!!!! Wiec nie chodziło ci tylko o zdrobnienie, ale pytasz czy nam się podoba i to ty patrz wyżej co piszesz. Może w sumie pasuje to imię do twojego dziecka!!!

Gość gość
A po co zdrabniać imiona? Amanda, to Amanda!

Gość gość
bo te kafeteryjne pustaki chca nazywac dzieci, nie myslac o tym, ze to kiedys beda dorosli ludzie :o

Gość gość
Nie nie bo ona musi cytuję "a ja kocham do wszystkich mówić zdrobnieniami".

Gość MamaNiebawem
Nie pisz że jestem imbecyl bo mnie nie znasz i nie wiesz ile przezyłam i jak długo starałam się o to dziecko.Nie znasz mojej historii ,nie wiesz jakimi jesteśmy ludzmi i ile mam lat,chociaż pewnie wydaje Ci się ze 20 - a więc grubo się mylisz,żeby pisać mi coś takiego.Ja cię nie obrażam więc i ty nie obrażaj kobiety w ciąży !! Przeżyłam koszmar ,myślałam że nie będę mieć dziecka ,zdarzył się cud więc bądz tak miła i się odczep,już raz usłyszałam od Cb. że Amanda kojarzy się z patologią,dobra oki.raz wystarczy,naprawdę ... Komuś napisałam miłą uwagę że ładnie Aurelia, więc czemu sie do tego przyjebujesz??Ja jestem dla ludzi miła,nie tak jak ty.Nazwała aurelia to oki,jej wybór był,a imie ładne- koniec w temacie.SAMA BYM TEGO IMIENIA NIE DAŁA ALE JAK NIE KRYTYKUJE LUDZI TYLKO I WYŁĄCZNIE ZA WYBÓR IMIENIA I więcej mnie nie obrażaj !!

Gość gość
a kogo to obchodzi, ze jestes mila? ja wole szczere opinie, niz twoje lukrowane pierdy

Gość gość
A w którym miejscu ja cie obraziłam??? Tez jestem w ciąży, co to ma do rzeczy?? A gdzie ja napisałam że jesteś imbecylem ?? ja zacytowałam twój wpis i odpowiedziałam na TWÓJ ATAK w moja stronę, że się mylisz i pytałaś o to czy to ładne imię !!! Też dużo przeżyłam by mieć dziecko, a to co znów ma do rzeczy?? Rozmowa jest o czymś innym, czy ja coś sugerowałam? twój wiek, czy cokolwiek ? Chyba sama chcesz siebie usprawiedliwiać.

Gość gość
A mi sie podoba to imie. Bardzo piekne. Dla nas, starszego pokolenia Kewinki i Dzesiki pozostana na zawsze patologia. Jednak przychoda nowe czasy i dla dzieci teraz urodzonych te imiona beda NORMALNE!!!

Gość gość
Poza tym nie wiem ile masz lat, skąd jesteś, kim jesteś i mnie to obchodzi tyle co zeszłoroczny śnieg. Zadałaś pytanie, dostałaś odpowiedzi, odpowiedzi ci się nie podobają i się na nas denerwujesz, nic poza tym. Daj jak chcesz, zdrobnij jak chcesz, ale jeśli pytasz o obiektywną opinie to należy podziękować za to i odpisywać kulturalnie, bez ataków.

Gość gość
Imie Amanda jest bardzo ladne,ale pod warunkiem,ze nie mieszka sie w Polsce,ja swoja corke nazwe Emma i mam ten komfort,ze nikt nie bedzie sie smial czy mowil,ze to patologia,bo na szczescie w Polsce nie mieszkam.

Gość gość
Amanda... jak dla mnie pretensjonalne, coś jak Pamela. i w cale nie jesteś miła, sama piszesz, że nie chcesz kolejnej Lenki czy Zośki, i jak się mają poczuć rodzice dziewczynek o takich imionach? raczej niezbyt miło. piszesz, że Twoje dziecko jest wyczekane i ukochane, ale wiesz co - nasze też takie są! nie Ty jedna oczekujesz i kochasz swoje dziecko. myślisz, że nadawanie wyszukanego imienia jest wyznacznikiem miłości do dziecka? czy to, że moja córka ma na imię Kasia znaczy, że nie była chciana i kochana?