costbau 0 Napisano Marzec 23, 2015 Chce założyć po raz pierwszy spirale antykoncepcyjna niehormonalna. Mam już dziecko. Podzielcie się doświadczeniami... Czy bolało??:) Czy miałyście jakieś nieprzyjemności z tym związane??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 23, 2015 mnie bolało i musiałam usunąć po pół roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 23, 2015 Ja mam spirale juz 2 lata zalozenie troche nieprzyjemne ale da sie wytrzymac a tak pozatym to sobie chwale spirale problemow z nia nie mam kontroluje co 6 miesiecy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2015 Nie ma się czego bać.Jak jesteś po ciąży to nic cię nie będzie bolić.Tylko uczucie nieprzyjemne jak będzie dłubał lekarz w szyjce macicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2015 Zakładałam 4 miesiące po porodzie. Myślałam, że spadne z fotela z bólu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
costbau 0 Napisano Marzec 24, 2015 a jaki rodzaj spirali macie?? lekarz chce mi założyć srebrno-miedzianą, którą się wymienia raz na 5 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2015 Jak rodziłaś przez cc to nic dziwnego ,że odczuwałaś ból. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach