Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mobbing w pracy

Polecane posty

Gość gość

Bardzo przepraszam za zawracanie głowy, ale bardzo baaaaardzo proszę osoby, które doświadczyły mobbingu w pracy o wypełnienie mojej ankiety. Dane potrzebne mi są do pracy magisterskiej. http://www.survio.com/survey/d/Y3R5M0A2J5Y9X4U6Z będę bardzo wdzięczna!!

Gość gość
Doznałam mobbingu, molestowania i zastraszenia w pracy, wypełniłam ankietę mam nadzieje że w czymś pomoże, za zgłoszenie mobbingu i molestowania zostałam ukarana naganą, zgnojona przez innych bo przecież o takich sprawach się nie mówi jak usłyszałam plus zmowa milczenia,mobbing z molestowaniem to wręcz tabu w polskim firmach/instytucjach plus polityka wspierania mobbera :( leczyłam się na depresję a prawdopodobnie mam nerwice,

Gość gość
do swojego wątku dodam że szukam terapii dla ofiar przemocy lub terapię nerwic wybieram się też do prawnika nie wiem czy wejdę na drogę sądową bez wsparcia będzie ciężko tym bardziej że ewentualni świadkowie nic nie powiedzą

Analizy statystyczne do prac dyplomowych ONLINE Pełna obróbka danych ankietowych (wykresy, charakterystyki liczbowe, korelacje), analizy statystyczne wyników badań, weryfikacja hipotez, pomoc w statystycznym formułowaniu problemów badawczych. Pomoc odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi. Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 8 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych. Zapraszam gg 4593140 globmistrz@tlen.pl http://analizy-statystyczne.firma4u.pl