Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylweksing

Wpadka

Polecane posty

Witam.Mam 18 lat i powiem krótko podczas stosunku pekla nam gumka.Dziewczyna ma 17 lat i nie moze isc do ginekologa bez opiekuna a my nie chcemy nikomu o tym mówic.Dzwonilem po roznych ginekologach w Rzeszowie i kazdy wymaga kogos z rodziny ;x doradzicie co zrobic w takiej sytuacji? Dokladnie dzisiaj to sie stalo

lol to do łóżka iść potrafią ale jak trzeba ponieść konsekwencje to się wstydzą i poza tym biorą się za to o czym mają małą wiedzę.

Gość gość
ale co jej teraz lekarz pomoże? na stwierdzenie ciąży jest za wcześnie. Najszybciej ciążę wykryje test płytkowy lub z krwi w okolicach terminu miesiączki, lekarz ciążę potwierdza mniej więcej po 6 tygodniach, czyli 2 tygodnie po spóźniającej się miesiączce. Musicie czekać. Parę godzin po współżyciu niczego się nie dowiecie. A w ogóle to w którym dniu cyklu jest twoja dziewczyna?

Zaczales zdanie od lol ( max 15-16 lat) i prawdopodobnie jestes prawiczkiem lub zrobiles to raz i jestes zadowolony ale ja potrzebuje odpowiedzi na pytanie a nie bezsensownych odpowiedzi którymi tylko nabijasz posty :)

Gość gość
po prostu niech powie ze ma 18 lat może sie uda i nie sprawdzi

Gość gość
Wystarczy iść prywatnie, tam o rodziców pytać nie będą. Pojdzie do lekarza powie ze ma 18 lat i tyle.

Gość gość
a co ci da pójście do ginekologa. Powyżej 15 lat, a więc mogliście uprawiać seks. Gwałtu nie było, gdyby nawet coś się stało, to nie ma podstaw do wyskrobania. A na pójście do ginekologa macie czas. Najpierw, za jakieś 10 dni, ale nie wcześniej kup test ciążowy w aptece, bez recepty i ci sprzedadzą i sprawdźcie, czy jest w ogóle o czym mówić. Teraz na panikę za wcześnie.

Gość gość
prywatna wizyta, kiedyś mi babka lekarz opowiadala że chlopak sam przyszedl i wyprosil tabletki "po" podał dane i tyle

Wlasnie o to chodzi ze sprawdzaja bo kolezanka chodzi po ginekologach i mowila ze trzeba podawac pesel imie nazwisko

Czytalem ze teraz bez recepty mozna kupic tabletki po ale one nie przerwa ciazy jezeli oczywiscie doszlo do zaplodnienia tylko utrudnią to. Wiec nie wiem czy kupowac je

Gość gość
u mnie w miescie jak pojdziesz prywatnie to zalatwisz wiec ysle ze po prostu jutro sprobujcie chyba ze chcesz czekac i zostac tata

Gość gość
Pochwal się teściowej i zamów porodówkę.Darmego moczenia prącia w ci/pce nie ma.

Gość gość
do stosunku doszło tydzień przed jej okresem? jeżeli tak to raczej nie ma szans na zapłodnienie.

wlasnie mi powiedziala bo liczyla te dni i raczej na 99 % nie bd w ciazy ;) dzieki nielicznym za odpowiedz dalo mi to wszystko duzo do myslenia