Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orkiszowa72

Mamy pracujące...

Polecane posty

Gość orkiszowa72

Drogie mamy pracujące, zgłaszam się do Was z serdeczną prośbą o wypełnienie ankiety, która będzie podstawą mojej pracy magisterskiej. Badanie trwa ok. 10 minut, a pytania są podobno ciekawe. W ankiecie pojawią się pytania dotyczące satysfakcji z życia, pracy i spostrzeżeń własnej osoby. Dziękuję! https://docs.google.com/forms/d/1vPscj1e1WPGjNYI18xxP_1lyF264aTJQHVLpLhokqX8/viewform?usp=send_form

Gość gość
Zrobione

Gość gość
Bardzo dziękuję! Dodam, że badanie jest całkowicie anonimowe.

Gość orkiszowa72
Dziękuję za kolejne odpowiedzi. I proszę o więcej :)

Gość gość
już

Gość orkiszowa72
Bardzo dziękuję! Napiszcie proszę jak Wam się rozwiązywało ankietę:) Ciekawa/nieciekawa? Zbyt szczegółowa/zbyt ogólna?

Gość gość
Trochę długa, ale nie nudna. Miło by było zobaczyć wyniki.

Analizy statystyczne do prac dyplomowych ONLINE Pełna obróbka danych ankietowych (wykresy, charakterystyki liczbowe, korelacje), analizy statystyczne wyników badań, weryfikacja hipotez, pomoc w statystycznym formułowaniu problemów badawczych. Pomoc odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi. Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 8 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych. Zapraszam gg 4593140 globmistrz@tlen.pl http://analizy-statystyczne.firma4u.pl

Gość gość
Mnie sie ankieta podobała. Zwykle pytania sa takie "na siłę" i nie wiem co odpowiedzieć. Często staram się więc wczuć w jakieś abstrakcyjne sytuacje, ale mam wrażenie, że rozwiązując ankiete po raz drugi, udzieliłabym innych odpowiedzi. Tutaj nie miałam takich problemów. Tylko jedno pytanie wydało mi się mało precyzyjne - dotyczyło pracy na obecnym stanowisku. Miałam więc wątpliwości czy chodzi o takie stanowisko tylko w obecnej firmie czy całej mojej karierze zawodowej. Podałam więc liczbę lat tylko w obecnej firmie, choć w poprzedniej pracowałam na tym samym stanowisku. Nie wiem czy zrobiłam dobrze. A tak z ciekawości - jaki jest temat twojej pracy?

Gość gość
zrobione

Gość orkiszowa72
Dziękuję za kolejne odpowiedzi. Ankieta nadal otwarta, zachęcam:) Nie chciałabym zdradzać tematu pracy nim zbiorę wyniki, żeby nic nie sugerować:) Jak tylko zbiorę bazę danych, napiszę czego będzie dotyczyć moja praca.

Gość gość
Ostatni raz spróbuję "podnieść" temat, gdyby któraś z Pań zdecydowała się jeszcze wypełnić ankietę.

Gość gość
biorę się za wypełnianie:)

Gość orkiszowa72
Wielkie dzięki! Proszę dać znać jak wrażenia :)

Gość orkiszowa72
Mamy potrzebuję odpowiedzi jeszcze kilku z Was. Mocno zachęcam.

Gość mamonaona
zrobione