Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie kogos kto nie dba o siebie i zle sie odzywia , ma nalogi a jest zdrów

Polecane posty

Gość gość

czy to mozliwe byc zdrowym jesli sie nie dba o zdrowie.

Gość gość
nie znasz dnia ani godziny, co ma cię dopaść to i tak dopadnie

Gość gość
agnieszko ale co te osoby robia złego swojemu zdrowiu??

Gość gość
tak ja.

Gość gość
Moj ojciec. Chudy jak szczaw, pali 1.5 paczki dziennie najgorszego szitu, chleje jak swinia, jak ma ciag potrafi dziennie z 10 najtanszych najmocniejszych piw wypic i nic jie zjesc. I przy takim ciagu trwa to tydzien dwa. Jak wyjdzie z ciagu to je ostro i tlusto. Ostatnio robil sobie badanie ogole, pluca w porzadku, cala reszta tez super, swietne wyniki jak na goscia przed 60

Na przykład mój ojciec abo mój wujek. Palą, piją, jedzą byle co, a w ogóle nie chorują. Wielu moich znajomych to samo, ale oni są jeszcze młodzi to nie wiadomo czy zawsze będą zdrowi.

Gość gość
a skad wiecie ze nie choruja?moze zjada ich rak ale nie zrobili badan?nieraz rak lata w czlowieku sie rozwija..

Tego nikt nie wie, ale raczej chodziło mi o to, że nigdy na nic poważnego nie chorowali i się dobrze czują.

Gość gość
znam od groma i ciut ! palą często imprezują jedzą normalnie tak jak się jadło kiedyś nie te cuda w postaci hamburgerów itd. od czasu do czasu coś im tam dolega , przeziębią się czy też coś ich poboli ale nie chodzą po lekarzach bo muszą tylko do kontroli znam takich co nigdy nie palili nie pili ale ci prawie każdy z nich nie żyje albo choruje