Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki macie wybrany kolor badz motyw przewodni slubu i wesela?

Polecane posty

Gość gość
on będzie ładnie cieniowany jeżeli chodzi o bukiet będzie coś z moich dodatków i np jakiś ciemniejszy akcent z Pana młodego garnituru np coś w granacie widziałam taki bukiet i był piękny, dziewczyna we włosach miała dwa kwiatki jeden różowy a drugi ciemny do tego piękna śnieżna sukienka i buty w kolorze różu takim przyjemnym dla oka

Gość owocowa89
U mnie na slubie kolorem przewodnim bedzie fiolet, taki wrzosowy. A motyw podróżniczy, ze wzgledu, ze duzo zwiedzilam swiata, troche tez miejsc z narzeczonym, chcemy by byl to taki akcent, ze uwielbiamy podroze. Bedzie zabawnie, bo mamy duzo pomyslow odnosnie motywu.

Gość gość
a kiedy slubujesz?

Gość gość
a sukienkę jaką będziesz miala?buty fioletowe czy raczej białe?

W lipcu slub, buty i dodatki tez w fiolecie, ale my bierzemy cywilny ;) ceremonia bedzie w plenerze.

Gość gość
Czy Wy naprawdę myślicie, że ktoś to zauważy?

Jeżeli dobrze umieścisz dany motyw na weselu to na pewno goście to zauwazą. My korzystamy z uslug konsultantki i ona ma milion pomyslow na to by wesele nie bylo tradycyjne, a inne, bardziej oryginalne. A chyba kolor przewodni na pierwszy rzut oka widać na sali i wlasnie po dodatkach. Kazdy robi po swojemu, bo kazda para ma swoje preferencje co do motywów, grunt to miec mile wspomnienia potem.

Gość gość
racja racja.kor przewodni jest super widać go od razu a nie zwykła biel biel trzeba sobie wszystko zaplanować a będzie ciekawie i nie będzie nudy zawsze każdy z gości wszystko zauważy.

Gość gość
wydaje sie wam, że bedziecie bardziej amerykańskie wybierając jakiś kolor i motyw przewodni? hahaha, żebada jako gość nigdy tego nie zauważałam inni goście też nie- dowiadywaliśmy sie o tym dopiero po weselu, ha ha ha

Gość gość
No to pewnie ty tak masz ze nic nie widzisz, delikatny akcent jest ok

Gość gość
ha ha ha! ale sie usmialam z tego tematu pojecia nie mialam ze w polsce taka prowincja czy wy na serio z tymi tematami z innego stulecia 333 www.youtube.com/watch?v=GuszCNR-5Lo

Gość gość
nie osikaj się ze śmiechu czasami z prowincji to chyba ty jesteś nie dotyczy ciebie to wyjdż i głupot nie pisz zazdrość cię bierze czy co?bo chyba tak

Gość gość
kolor przewodni jak najbardziej na tak ja będę miała bukiecik w pastelach i buty jasne delikatny róż

Gość gość
Ja już wybrałam! :) Motywem przewodnim będzie taki morski kolor, jak ten drugi na zdjęciu http://www.luxpol-bis.pl/oferta/welur/2b.jpg. Kupiłam już materiał na bieżniki na stół w takim kolorze. Buty będę miała w podobnym odcieniu. Myślę jeszcze o podobnej marynarce. Kwiaty będą białe.

Gość gość
Na nasz ślub oraz wesele wybraliśmy kolory pastelowe. Druhny założyły suknie w takich też kolorach. Kościół i salę przystrojono tulipanami, jako że to moje ulubione kwiaty. Wszystko pięknie się komponowało. Efekt był niesamowity. Wynajęliśmy salę w pałacu pod Wrocławiem, także sala wyglądała wytwornie, jak z bajki.

Gość gość
U mnie ślub w maju i kolor przewodni to kobalt. W tym kolorze buty, pasek przy sukni, bukiet, mucha u pana młodego i ten stroik. Oprócz tego dodatki typu serwetki, wystrój sali i samochodu

Gość gość
Bardzo ładnie będzie to wszystko wyglądać. Wszystkiego dobrego życzę!

Gość gość
nasze będzie w stylu bdsm. ja będę na czterech, z kneblem w moim syczym pysku, który mi Pan (młody) wyjmie tylko na czas przysięgi. goście będą w lateksach, z korkami analnymi. itd.

Gość GabysiaH
Kolor lub motyw przewodni jest bardzo istotny ale przy okazji trzeba myśleć też o innych rzeczach związanych ze slubem.Nam przy organizacji sporo pomogły zdjęcia z tej strony http://whiteday.pl/ . Dużo inspiracji udało nam sie tam znaleźć.

Gość gość
U mnie kolor przewodni to róż i miętowy. Wszystko bedzie w stylu retro.

Gość gość
U mnie był niebieski sala niebieska buty też bukiet niebieskio biały....