Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DomiNicka

Pozycja na jeźdźca.

Polecane posty

Gość DomiNicka

Cześć dziewczyny. O dłuższego czasu spotykam się ze wspaniałym mężczyzną, jest wspaniałym, uczuciowym i namiętnym kochankiem. Sprawił mi baaardzo wiele satysfakcji w łóżku tylko ze zawsze myślałam że w pozycji na jeźdźca to kobieta pokazuję na co ją stać, wykonuję ruchy. Teraz jednak było inaczej to on to robił gdy byłam na nim... Kiedy on to robi kiedy jesteście na górze jest to dla was przyjemniejsze ? Czy jednak wolicie same przejąć kontrolę ? Dlaczego pozwalacie na to facetowi skoro to wy macie okazję się wykazać inicjatywą ?

Gość gość
Ta pozycja co opisujesz i pozycja ginekologiczna najgłębiej wchodzi członek w nasze wnętrze.Pozycja ginekologiczna polega na leżeniu na wznak z podkurczonymi mocno nogami a chłopak wchodzi przytulając posladki do siebie.

Gość gość
walimy jak się da, a co?

... i chłopaki ;) Tak, tak wiem to babskie forum, ale erotyczny wyjątkowo jest okupowany przez płeć brzydką. Może by pokazać, że na "jeźdźca" nie zawsze znaczy bycie na górze. :) :P Żartuję. :P Świetna pozycja na drugie podejście. ;) Mała przewrotka i znów staje, bo tym razem widzisz wszystko....