Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy popsuły wam sie kiedyś buty firmy ADIDAS ???

Polecane posty

Gość gość

miałem w swoim życiu 4 pary Adidas każde sie psuły po 2-3 latach czyli dobre były, 1 para PUMA też wytrzymały 1 rok pewnie by dłużej wytrzymały ale w pralce je prałem, 1 para Reebok po miesiącu odkleiły się czubki wyglądalem jak debil. Ze dwa tygodnie jak kupiłem nową piątą pare butów Adidas no zobaczymy czy będą dobre raczej z firma adidas mam dobre wspomnienia tylko że mój wujek kupił sobie też adidasy i rozkleiły sie po miesiącu

Gość gość
Mam pierwsze adidasy od ok 4-5 miesuecy i sie trzymają , do tej pory tylko nike o puma , noszę intensywnie po ok 2 lata i są w dobrym stanie

Gość prawictwo pospolite 137
adidas ? Przecież to są buty dla dzieci .. Nie nosze takiego obuwia

Gość gość
Ja nike miałam 4 lata :P a teraz reebok rok Ale już po nich :(

Gość gość
Oczywiście wszystkie obuwie sportowe jest dla dzieci :O Prawik zamocz sobie bo ci gorzej 🖐️

Gość gość
facet w obuwiu sportowym wygląda niepoważnie

Gość gość
adidas ma te obciachowe pasy .. To już inne firmy lepiej wyglądają

Gość gość
mam 24 lat to ja nie wiem w jakich butach chodzić adidasy dla dzieci sa nie powazne:O

Gość gość
Mi też reeboki po kilku m-cach się porozklejały, a pumy nie do zdarcia.

Gość gość
/po/je/ba/ni/ jestescie nawet jak bede miał 40, 50, 60 lat to bede smigal w adaśiach

Gość gośćula
tak po 3-4 mc się rozkleiły ,ale moze to dlatego że prałam w pralce,nie wiem ,natomiast reeboki mam od paru lat i nie idzie ich zajechać,pumy też ,na nike ma zajawę mój syn -badziewie straszne

Gość gość
Zniszczyły mi się dwa razy, zapietek się porwał po paru miesiącach a najlepsze jest to, że mi reklamacji nie uwzględnili - więcej adidasów nie kupie.

Gość gość
mi przy reebok-ach tez gwarancji nie uznali:O powiedziel ze to buty do grania w koszykówke a nie do chodzienia na co dzień 🖐️

Gość słonecznie z Poznania
Ja kupiłam sobie rok temu i gdzieś po pół roku zrobiła się w nich dziura na miejscu palców, miesiąc temu na drugim bucie, zauważyłam też, że przemakają bardziej niż na początku. Ogólnie za jakieś 180-200 zł spodziewałam się czegoś lepszego, specjalnie chciałam dobre buty do pracy, bo dosyć dużo chodzę i kucam, a tu klops :(

Gość gość
Kucasz do sikania jak baba ?? :-) :-)

Miałem adidasy, które wytrzymały ze mną 3 lata (6 lat temu). Miałem Reeboki, które wytrzymały 4 lata - chodzone przez 3/4 roku, ale z napisem made in UK. Teraz testuję przez drugi rok NIKE - jakoś tak najkusie mnie przekonały, a raczej... żona mnie do nich przekonała. Znalazła na www.butyzakupy.pl galerię całą i zakochała się w kolorystyce. Oczywiście nie o korki chodzi, tylko uzywa "halówek' - ja z resztą także. Wydają się (jak na razie) bardzo uniwersalne: i do dżinsów, i na rower, do pobiegania... Poszukaj, a może akurat?;-)