Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dasha95

Lubicie jeść słodycze

Polecane posty

Gość Dasha95

Na noc przed snem

Gość gość
Wiesz po co się je słodycze na noc przed snem? Po to żeby do łazienki dojść! Cukier krzepi! -Że co, że na krótko? -Do łazienki masz przeważnie blisko:D!

Gość gośćula
nawet mi nie pisz bo oszaleję ,mam tyle do sklepu ze zejsć w kapciach mogę i mam swoje kochane 7daysy Siedze na kafe bo zanąć nie mogę tak mnie lodówka przyciąga :D

Gość gość
Jak leżysz na kanapie z lapem w ręku a w drugiej ręce dzierżysz kieliszeczek winka to co się dzieje wieczorową porą po upływie godzinki lub dwóch-senek moży! A tu trza wstać i się wysikać albo ząbki umyć albo jeszcze coś się przypomniało...? -To czekoladkę ! I już jakby umysł świeższy a nogi zdają się z tym umysłem współpracować i jeszcze nawet można coś zrobić przed snem a w razie konieczności czekoladką się wspomóc:)

Gość gość
Tylko tym co rano wcześnie wstają nie polecam takiej formy podnoszenia poziomu cukru we krwi bo po tym się śpi do godziny 11z minutami a przecież mamy wiosnę, dni słoneczne, szkoda czasu i figury!

Gość gośćula
dlatego dobranoc ,zakładam słuchawki i uciekam w ramiona morfeusza ,może przyśni mi sie pyszny 7daysik :)