Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klauddiaaaaaa

Dieta kopenhaska,warto?

Polecane posty

Gość Klauddiaaaaaa

Witam. Czy ktoś stosowal diete kopenhaska? Warto ? Jakie efekty? Ja przymierzam sie drugi raz do niej. PO 2 dni wymięklam...

Gość gość
Myślę że warto ale w połączeniu z ćwiczeniami i suplementami, znalazłam w necie dobry sposób na schudnięcie, wyszukaj sobie w google - xxally radzi jak szybko schudnąć

Gość gość
nie warto, to głodówka, chudnie się szybko, ale równie szybko wraca i wcale nie trzeba się obżerać. Szkoda zdrowia i nerwów.

Gość polecam_tą
Dzień 1. śniadanie: kubek czarnej kawy ze słodzikiem lunch: 1 jajko na twardo (90kcal), różyczka brokułu (20kcal), pół pomidora (10kcal) obiad: mała pierś z kurczaka smażona bez tłuszczu (100kcal), sałata (15kcal-100g) razem: 235kcal Dzień 2. śniadanie: kubek czarnej kawy ze słodzikiem lunch: pierś kurczaka bez tłuszczu (100kcal), 3 listki sałaty obiad: plaster szynki (10-20kcal), jogurt naturalny (90-150kcal) razem: 210-270kcal Dzień 3. śniadanie: kubek czarnej kawy ze słodzikiem, tekturka wasy (19-23kcal) lunch: chuda pierś kurczaka z sałatą (120kcal) obiad: plaster szynki (20kcal), jogurt naturalny (90-150kcal) razem: 143-203kcal Dzień 4. śniadanie: kubek czarnej kawy ze słodzikiem lunch: tarta marchew (24kcal-100g, średnia ok.50kcal), jajko na twardo (90kcal), pół serka wiejskiego (50kcal) obiad: pół jabłka (25kcal), jogurt naturalny (90-150kcal) razem: 305-365kcal Dzień 5. śniadanie: marchewka (średnia 50kcal) lunch: chuda ryba (mały kawałek 130kcal) obiad: chuba pierś z kurczaka (100kcal), sałata (15kcal), różyczka brokułu (20kcal) razem: 315kcal Dzień 6. śniadanie: kubek czarnej kawy ze słodzikiem lunch: chuda pierś (100kcal), sałata z olejem i cytryna (ok.70kcal) obiad: jajko na twardo (90kcal), duża marchew (70kcal) razem: 240kcal Dzień 7. śniadanie: czarna herbata lunch: pierś z kurczaka chuda (100kcal) obiad: nic razem: ok. 100kcal Dzień 8. = Dzień 1. Dzień 9 = Dzień 2. Dzień 10. = Dzień 3. Dzień 11. = Dzień 4. Dzień 12. = Dzień 5. Dzień 13. = Dzień 6. to by było na tyle.....

Gość polecam_ta
byłam na tej swojej wersji schudłam 8kg :) bez jojo... to tylko 13 dni, więc warto się postarać!