Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

byla zona jak sobie poradzic

Polecane posty

Gość gość

Od prawie dwoch lat mam faceta on jest po rozwodzie i ma corke z byla. Ja tez mam dzieci ale to nie istotne od stycznia regularnie co niedziele bieze dziecko do nas. J do tej pory mialam spokoj ale od jakiegos miesiaca to szok nie ma dnia zebym nie slyszala o tej babie. Jak by bylo malo to dzwoni z prawie kazdym problemem wychowawczym i ciagle gada albo pisze o pieniadzach.Nie wytrzymalam i zadzwonilam do niej i powiedzialam jej ze ja tez mam dzieci i nie wydzwaniam do bylego bo jako ojciec sam powinien dawac dziecia a nie dla tego ze ja mu kaze. ona tez ma faceta ktory ma dziecko z innym facetem i tamta kobieta nie wydzwania bo w rozmowie to wyszlo. Nie rozumiem po co ciagle wydzwania i wypisuje czego ona chce od nas.

Gość gość
Jeśli będzie chciała to będzie dzwoniła i ty jej tego nie zabronisz.Pewnie coś jeszcze do niego czuje skoro z nim tak często się kontaktuje ,tak myślę.Ja z eks ucięłam wszelkie kontakty i nie mam zamiaru nawet rozmawiać z nim przez telefon bo brzydzę się tym dupkiem!

Gość gość
Powiedz mezowi ze nie zyczysz sobie zeby ta p***a dzwonila. Ze ma patrzec na swoja rodzine a byla zonka niech patrzy na swoja. A skoro z kazdym problemem wychowawczym dzwoni to znaczy ze jest do niczego matka i odbierzcie jej to dziecko. Niech pilnuje swojego nowego bo do bylego juz praw nie ma.

Gość gość
wziełaś sobie faceta z dzieckiem, to chyba wiedziałaś z czym to się wiąże. A jeśli nie wiedziałaś, to już wiesz. To jest jego dziecko i nic tego nie zmieni, możesz nawet do Pana Boga sobie dzwonić głupia babo, analfabetko na dokładkę :(

Gość gość
Gdybyś tak do mnie zadzwoniła i zaczęła mnie pouczać, tobym cię tak z/j/e/b/a/ł/a, że nie wiedziałabyś jak stoisz i telefon by ci z ręki wyleciał

Gość gość
Powiedz mezowi ze nie zyczysz sobie zeby ta p***a dzwonila. Ze ma patrzec na swoja rodzine a byla zonka niech patrzy na swoja. A skoro z kazdym problemem wychowawczym dzwoni to znaczy ze jest do niczego matka i odbierzcie jej to dziecko. Niech pilnuje swojego nowego bo do bylego juz praw nie ma. x p***a to taka jak ty co się wpieprza do cudzej rodziny. najbliższą rodziną faceta autorki jest własnie jego dziecko, a była zona ma więcej praw niż taka obca p***a z którą facet siedzi na kocią łapę. p***a nie ma żadnych praw do obcego faceta z którym wegetuje w jednej chacie.

Gość gość
>>ona tez ma faceta ktory ma dziecko z innym facetem<< - WTF? :o

Gość gość
PATOLOGIA!!!!!

Gość gość
Moje ,twoje ,nasze ,wasze ...ale syf ...

Gość gość
Ona tez ma faceta z innym facetem no co się dziwisz? Adoptowal? Albo inna kobieta im urodzila? Moze jest bi? Ale przeciez temat nie jest o facecie z innym facetem. To taki mały dodatek do głównego tematu zeby kafeterianie mieli zagadke lub mogli uśmiechnąć się czytając poważny problem

Gość gość
Dzieki za pomoc. Tak jak myslalam, ludzie sa podli i dowiedliscie tego. Ciekawe czy wy jestescie tacy szczesliwi skoro tu siedzicie !!!!!!!!